• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Pred dovolenou jsme delaly pro kolegyni minioslavku svatku a objednaly jsme nejaky zakusky. Ten den bylo hrozne prace, vsichni krom oslavenkyne a krom tymovy flakacky zustaly prescas hodinu a pul az dve, takze jsem tam do sebe narychlo natlacila svuj venecek a sla jsem dal pracovat a urychlit tak odchod. A kdyz uz se prace chylila o viditelnymu konci, chtela jsem se odmenit tim veneckem, akorat jsem zapomnela, ze uz jsem ho snedla pred pul druhou hodinou. Bylo mi hodne smutno.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: ja si onehda poslal malem doporucenej dopis sam sobe, jak jsem vyplnoval tu dorucenku v rychlosti tak jsem tam proste dvakrat po sobe napsal svoje udaje.
    pani za prepazkou se na me koukala vylozene urazlive shovivave a laskave kdyz me na to upozrovnovala.
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Dnes jsem šla poslat balíček na podací místo a těsně před obchodem jsem si všimla, že nenesu balíček, ale meloun, který jsem půl hodiny před tím koupila. Holt ležel v autě hned vedle. Smála jsem se ještě i při podávání skutečného balíčku.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Namazala jsem chleba burákovým máslem. V jedné ruce nůž na umytí, v druhé sotva otevřené burákové máslo.
    Automaticky jsem nůž dala do dřezu a otevřela myčku… hm… ne… sem ta pomazánka nepatří… Obráceně…
    Vyměnila jsem ruce, nůž dala do myčky a nad dřezem se zas zarazila.

Dám si kafe, půjdu brzy spát a věci zas budou fungovat správně… snad…
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Poslední dobou podepisuju petice jak na běžícím páse. Bezprizorní zviřátka, dětičky, kultura... Takže když jsem dnes otevřela email a tam na mě vyskočil předmět "podpis Mnichovská dohoda", jen mě napadlo, co zase, to je něco jako s tou Lisabonskou, no tak se na to podíváme...

Jinak samozřejmě Paměť národa má nové výukové materiály k událostem ze září 1938.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Velmi mě pobavil člověk, který se slovy "promiňte, jsem dystopik" omlouval za špatný pravopis. Je to už řada let, ale cosi mi to připomnělo.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ERRTU: tak tak... a možno spát dál :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZHANNAH: neprobudi ale zasyti :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kolegovy se nějak zdrcla slova a vypadlo z něj
    "dobře tedy, běžmeš a zkušmeš tož."
    ALEA
    ALEA --- ---
    Dnešní error 1:
    Měla jsem ráno čas, tak jsem si sepsala, co koupit cestou z terapie, protože tou dobou budu mít jiné myšlenky a mohla bych něco zapomenout...
    Seznam není dlouhý, ale na stole v kuchyni je mi hodně platný...

Dnešní error 2:
    Vyrazila jsem a okamžitě si začala nadávat, že jsem si nevzala žádnou čepici.
    (Před časem se mi rozbily sluneční brýle a i když není úplně jasno, slunce bez brýlí nebo kšiltu mě dost často výrazně bolí do očí.)
    Vracet se mi nechtělo, aby mi neujel spoj, takže jsem se zatnutými zuby a slzícíma očima došla na zastávku.
    Proč jsem si vlastně tu čepici nezabalila? Vždyť jsem ji včera měla v ruce, když jsem si balila batoh.
    ...
    Zabalila.
    Krásně jsem si všechno zabalila.
    Stačilo zkontrolovat batůžek...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ráno jsem si do hrnku na kafe nasypala instantní krupici. Dvě velké lžíce. Došlo mi to až v momentě, kdy jsem si jednak říkala, že jsem si toho tam dala opravdu moc, jednak to má zcela nepatřičnou barvu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Cetl jsem Russian Invaders a davalo mi to smysl.

LAMIE
    LAMIE --- ---
    SHARKIE: Tož moj tata se kdysi vrátil z cest na pár týdnů a pak zase odjel na půl roku pryč … nicméně při odjezdu z Vietnamu dostal “rybu, která potřebuje 3 týdny odležet” … tuto (coby překvapení) uložil na horní polici špajzky…

O tři měsíce později se “ryba” prožrala obalem a protekla absolutně vším … imho táta přežil jen díky tomu, že byl v té době v Kongu a nebyl na telefonu , jinak by ho zabil elektrický blesk 🫡
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Jak jsem dneska vyplnila objednávkový formulář:
    Jméno: Macska
    Telefon: Kočičková

A ještě větší error je, že to prošlo. Aspoň si mě paní v místním obchodě budou pamatovat.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    PAKOBYLKA_: to mě dost pobavilo, protože předpokládám, že kolegyně = učitelka ? To má ještě větší grády :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    když si vymačkáváte citron do čaje, tak je lepší to dělat rukou na které nemáte na palci škrábanec.
    je pozoruhodné kolik citronové šťávy si tak jemným stiskem můžete vtlačit přímo do krevního řečistě.
    ta bolest vystřelovala normálně až do zubů!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    V domnění, že je to kolegyně jsem volala a mávala na tohle. Nevím, dál.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Černý telefon 2... Nový horor na Sky Showtime.

A já si říkám: " Ještě že už teflon nepoužívám a přešel jsem na nerezový pánve." Proč je to ale dvojka? A on je to telefon :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Vyborna kombinacia je otvorena kabelka a vybeh lemurov zoo. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam