• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DZAFRONHL Fantasy League
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    je parada, ze v hlavni lize jsou den pred koncem sezony tri tymy s realnou sanci na titul
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    PAN_SPRCHA: jo, to bych bral
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DZAFRO: no vidíš dneska si měl průměr 10,8 na hráče....to ti asi bude stačit
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, oproti lonsku velkej okrok, na druhou stranu pred dvema lety se rozhodlo az posledni den (kez by se historie opakovala ;))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DZAFRO: každopádně je to nejnapínavější ročník, vždycky bylo tak tři týdny dopředu jasný jak to dopadne...
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    SHEEPSCALP: I kdyby o pet pozic, tak bude muj tym muset predvist tak trikrat lepsi vykon nez vcera...
    SHEEPSCALP
    SHEEPSCALP --- ---
    DZAFRO: ještě můžeš na všech pozicích overcappnout o 2 zápasy
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    PAN_SPRCHA: jak jsem psal... muj tym vi, kdy zabrat :) myslim, ze po dnesku mezes bejt v klidu. Podprumer? ztracim 88 bodu a mam 17 startu k dobru, tj. potreboval bych 5,2 bodu z kazdyho z nich... Vypadek gudase, carlssona a zuccarella mi taky uplne nepomuze...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DZAFRO: no po dnešku je to zase malinko zajímavější obrana se trochu probrala a nahrála víc bodů než celej tvůj tým...takže ještě žiju i když to furt je dost podprůměr co ještě musíš hrát
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    PAN_SPRCHA: to sice jo, ale cely to stoji a pada v zavislosti na tom, jestli se tenhle vysoce vychylenej a neprilis udzitelnej prumer podari udrzet jeste dalsi tejden... coz v situaci, kdy mnohym tymum uz o nic nejde, je dost otazka (viz prispevky seguina, carlssona)
    ja uz jsem radsi opatrnej, cca pred dvema mesici jsem byl v situaci mnohem nadejnejsi a presto s ni moji hraci dokazali nalozit takovym zpusobem, ze tvuj naskok jeste vic narostl a ja souboj o prvni misto odsunul do kategorie vlhkych snu...:)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já si du zkušeně pro poslední místo, a do dvou let to začnu válcovat a ste všichni bez šance
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DZAFRO: ztrácíš 88 bodů a máš 23 zápasů k dobru....to je 3,8 bodu ti stačí v průměru. za posledních 30 dní máš průměr 4.3
    takže to dáš s rezervou
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    PAN_SPRCHA: no werenski s burnsem provar, ale buff ma za posledni mesic 5,1 bodu/zapas, lindholm explodoval, tri golmani maj nad 6, to neni zas tak hrozny... Ja uz to odpiskal na zacatku minulyho tejdne a zacal se bat spis o druhy misto, ale zadarilo se o vikendu, hlavne kluci z philly podrzeli, a hned je to veselejsi... Furt mas ale imho vetsi sanci ty
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAKE_UP: jasně
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PAN_SPRCHA: Dvanáct brankářů je málo, myslíš?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAKE_UP: tak snad se příští sezónu chytne... i když za bobra bych o tom uvažoval.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PAN_SPRCHA: Měl bys ho vytrejdovat. Mrk, mrk.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAKE_UP: já to i napočítal vcelku dobře, ale prostě najednou začali ti co zbyli hrát kulový.
    Burns má za březen 1+5 -9
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já jak to hraju v aplikaci tak jsem dost přepálil distirbuci zápasů (není to tam nikde vidět) a teď, když mi všichni bodojí, tak už se mi nezapočítávají. Smutník.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    tak klasickou ligu už neudržím, ti co mě drželi celou sezónu nad vodou měli příšernej březen, Burns,Buff,Werenski všichni totální březnovej provar.

nastal čas soustředit se na finále H2H
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam