Prichazi cas na tradicni organizacni post. Tak prosim pozorne ctete, letos je to delsi:)
Points liga:Deadline na nastaveni vasich keepers je stanoven na
pondeli 26/9 v 0:00 PDT, tj. radeji to stihnete jeste o vikendu. Kdo deadline nestihne, tak nasleduje tradicni postup. Bud mi napise svuj vyber na nyxu do zpravy driv, nez to uzavru, nebo mu vyberu 6 hracu s nejvyssim fantasy points prumerem z lonska, z toho max dva golmany.
Draft je pak nastaven na tradicni posledni predsezonni nedeli, tj.
2/10 ve 21:30.
Pravidla pro draft: vybrat celkem 6 hracu, z toho max. 3 golmany.
Letos se k nam pripoji take
DEMENCE, ktereho timto vitam a zasilam mu do zpravy pristupovy link, pres ktery si vytvori svuj tym v nasi lize. V navaznosti na vyber nasich keepers 26/9 si DEMENCE ze zbyvajicich hracu vybere svych 6 "keepers", jejichz jmena mi zasle zpravou do patku 30/9, abych mu je mohl manualne priradit jeste pred draftem. Plati, ze mezi temito 6 keepers mohou byt nejvyse 2 golmani, 3 beci a 4 utocnici.
Poradi na draftu zustane na stejnem principu jako v minulych letech. O pozici DEMENCE rozhodneme tady hlasovanim. V nasledujicich dvou postech dam dve moznosti urceni draftove pozice pro expansion tym. Hlasujte prosim tradicne pouze pomoci palcu nahoru. Ja pripadne svym hlasem rozhodnu remizu. Toto hlasovani skonci v patek 30/9, kdy definitivne nastavim draft.
Head2Head:H2H jedeme klasicky, beze zmen. Draft je nastaven hned po draftu Points ligy, tj. v nedeli
2/10 ve 22:15. Poprosil bych jen
PAN_SPRCHA, jestli by se mohl i letos alespon zucastnit draftu, aby nas bylo sudy pocet a abychom mohli hrat. mrk mrk;)