• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRUKEVDarwinova cena
    Videa a linky na exoty, kteří nedomysleli, jak může "tenhle super fórek/nápad" dopadnout...
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GRANTORINO: to není o tom že bych tě neměl rád, ty seš pouze a jenom extrémě hloupá, takže ty výtky pak tak vyzněj no ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADAMIRA: vím, že mne nemáš rád, ale polib mi prdel jako vždycky. Ano, jeden syn, ale nápad dostatečně debilní, aby se sem nominoval. Aby ses neposral z toho ..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GRANTORINO: třetí odstavec, alespoň do toho třetího odstavce jsi to mohla propánakrále dočíst
    PLECH
    PLECH --- ---
    Michael Carbo Loading - The Office US
    https://www.youtube.com/watch?v=8zQWubk8SDQ
    CUKI
    CUKI --- ---
    PRAASHEK: Tenkrát jsem byl na civilce, bral těžkých asi 2000Kč měsíčně, bydlel jsem ve skleníku. Kdybych neměl příjem ze závodů tak z toho ani nezaplatím stravu.

Takže žádnej velkej gurmán jsem nebyl, muselo to bejt co nejlevnější. :-D
    CUKI
    CUKI --- ---
    PRAASHEK: Musíš tu energii někde brát. Když jsi zvyklej, před závodem jsi schopen zpracovat cokoliv. I když to jsou sacharidy vydržej dlouho. V průběhu závodu už zpracuješ jen rychlou energii. Navíc ji musíš mít s sebou. U některých, třeba vícedenních (hlavně těch v zimě) závodů, nedostatek energie znamenal přijít nejen o sacharidy, tuky, vodu ale i o svalovinu!

Pamatuji si, že jednou jsem měl před závodem o 8Kg více než po něm :-D Zdravé to ale každopádně není a možná i z toho pramení mé zdravotní problémy. Nicméně že by to ohrožovalo nějak život to těžko. Kdyby snědl něco normálního a byl jinak v kondici, tak se mu to nestane. Jenže z toho co píšou i jen ta sůl mu musela rozhodit osmotickou rovnováhu, pokud ho úplně nezabila. dehydratace, malátnost, klidně i ztráta vědomí. Proto asi zemřel ve spánku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    s dvěma sklenicemi omáčky! tak aspoň že jsme gourmet :)))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CUKI: a to kilo špaget bylo před uvařením, nebo až po něm? Ať tak anebo tak - nechápu smysl takového jídla "před závodem".
    CUKI
    CUKI --- ---
    PREDSEDA: automatická (p)oprava no.
    Sám ale nemám problém napsat děsivější věci :-)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    CUKI: mé grammar nazi oko dostalo tik.
    CUKI
    CUKI --- ---
    TRISSIE: A nezemřel :-)

Já když jsem trénoval na svůj svůj nejtěžší závod měl k snídani půl kila bílého jogurtu s asi třetinou sklenici medu a pytlíkem skořice s pytlíkem ovesných vloček. K objedu jsem snědl kilo špaget s dvěma sklenicemi omáčky a půl kila sejra... Na kalorie to spočítané nemám, ale stejně to často nebylo dost. Několikrát mě stejně neminul hlaďák, jednou jsem normálně spadnul z kola a nic si nepamatuju, prostě nedostatek energie.
    V každém případě tahle smrt nebyla s přemíry kalorií a z toho co žral.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CUKI: 10 tisíc kcal denně byla olympijská spotřeba Michaela Phelpse v době nejintenzivnějšího tréninku.

For breakfast, he had three fried egg sandwiches, with cheese, tomatoes, lettuce, fried onions and mayonnaise, followed by three chocolate-chip pancakes. That was not all, after sandwiches and pancakes, it was time for a five-egg omelette, three sugar-coated slices of French toast, a bowl of grits, and two cups of coffee to wash down everything.
    However, on the way to training if he felt like having anything more he would stop and have a go.
    For lunch, he would have half-kilogram of pasta, two large ham and cheese sandwiches on white bread smothered with mayonnaise, and another set of energy drinks.
    Whereas for dinner, add a pound of pasta with carbonara sauce, a large pizza, and energy drinks.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEB: Třeba se chtěl vyhnout brané povinnosti, takže vlastně dopadl dobře. Ale 10000cal to musel spíš zemřít hlady :-D, předpokládám, že šlo o kcal a ani to není zas tak moc pokud k tomu odpovídá zátěž. Jeho IMHO zabila sůl a jiné srajdy. "Jeho jídelníček vypadal asi takto: Pečivo a půlka dortu k snídani, 800 gramů knedlíků s majonézou k obědu, burgery a dvě pizzy k večeři a mezi tím svačiny z pytlíku, jako různé chipsy a podobné pochutiny."
    KEB
    KEB --- ---
    Zabilo ho 10 tisíc kalorií denně! Mladý fitness trenér (†30) se vrhl do brutální výzvy. Zemřel ve spánku - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-zabilo-ho-10-tisic-kalorii-denne-mlady-fitness-trener-30-se-vrhl-do-brutalni-vyzvy-zemrel-ve-spanku-1519989

Nějaký ruský šašek, takže se nic nestalo a dobře to dopadlo. O dětech ani zmínka, má tudíž šanci
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Woman Tried to Take a Selfie With a Shark—and Lost Both Hands
    https://www.vice.com/en/article/woman-tried-to-take-a-selfie-with-a-shark-and-lost-both-hands/

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    nová kategorie je AI DARWIN AWARDS - https://aidarwinawards.org/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MELDA: darwin by proxy!
    KOLU
    KOLU --- ---
    VOIKUKKA: Měla dvě děti, ne? To mi přijde jako neuspesny kandidát...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam