HAJNE:
Jak jsem psal níž, taky občas mívám sny, kde je potřeba splnit nějaký úkol nebo zvládnout průchod něčím náročným. Samozřejmě, o většině snů by se dalo říci, že je tam něco "k řešení", ale tyto jsou charakteristické tím, že zadání úkolu je zřetelně stanoveno, typicky nějakou postavou, což by byla tvoje kamarádka. Často je tam i někdo, kdo jakoby dohlíží. Ty úkoly bývají sestavené tak, aby obsahovaly určitou výzvu, tudíž není samozřejmé, že se je podaří splnit. Abych byl konkrétní, tak jsem například jednou neuhlídal plamínek... :D Byla v něm duše nějaké čarodějky. Takže bych z toho nedělal takovou tragédii, uspěješ pro změnu v něčem jiném.
K tomu muži: mě přijde významná tato pasáž "skákala jsem radostí až do stropu a měla nějaké sexuální narážky". Není mi úplně jasné, co jsi tím sledovala. Můžeš to rozvést? Na jednu stranu to působí jako způsob konfrontace, tak proč je potom problém zkusit něco jiného, když před ním můžeš dělat tohle? Na druhou stranu mi to ale připomíná situaci v životě, kdy se člověk věnuje trivialitám i když někde hlouběji ví, že by bylo vhodnější pracovat na něčem jiném, což ale vyžaduje vykročit z comfort zone.
Ke tvým komentářím mě napadá: Vyjádření "že se těší, až si ublížíš, umřeš" by možná šlo dát do souvislosti s tím zdravím, případně obavami o něj. "že se ho tak moc bojím, mu dávám sílu", že dáváš sílu svým problémům v životě (např. zdravotním, ale možno jiným), tím že se jich bojíš, přestože, jak sama uznáváš, je to iracionální. Možná se zamyslet, kterou svojí část, krmíš strachem a nabídnout jí lepší výživu, aby měla důvod tě mít ráda? :-)