špatné sny mě provází skoro celým životem..asi jediné období bez špatných snů bylo před pár lety, když jsem začala žít se současným přítelem..to na nějakou dobu přestaly..
Loni v létě se mi zabil mladší brácha, před pár měsíci kamarád..dušička bolí a tak sny zase začaly..
Dnes se mi zdál opravdu zdrcující sen, ve kterém přítel mojí mamky znásilňoval děti a následně je velice surovým způsobem i vraždil..Já , segra i mamka jsme mu v tom pomáhaly tím, že jsme ho kryly( celý život je na všechny okolo sebe velice zlý..a my hrajem celoživotní hru, aby nebyl křik a a zlo, protože to pak schytává maminka)
V průběhu snu jsem cítila hlavně tu tíhu mamky rozhodnutí, že s ním chce zůsta a my se díky tomu nemůžem vyhnout takovým situacím..sledovala jsem všechny ty jeho surové počiny a na jednu strany se modlila, aby mu to neprošlo, ale na druhou stranu jsem měla strach, co by se stalo..na závěr ono snu ležel skčenej v rohu, brečel a zároveň si odhaloval genitálie..prostě jako raněné dítě, které už neví kudy kam...probuzení bylo děsný. pokaždé jsem otevřela oči do noci a zase usla a do toho snu jsem se minimálně pocitově vrátila..
Včerejší noc jsem prozměnu ve snech trávila v autě( brácha umřel v autě)..řídila jsem auto u kterého jsem si byla vědoma, že je velmi silné a že nemám zažité jeho rozměry a tak se budu v provozu jen těžko pohybovat..Celý sen jsem zažívala strašnou úzkost, že někam nestihnu dojet včas, protože se nemůžu nikam vejít a neustále musím ven z auta a hlídat, aby se mu něco nestalo..vybavuju si, že jsem stála v ucpané ulici pod mohutným mostem a přišla si uplně ztracená..věděla jsem, že mi prostě nikdo nepomůže..
Nechápu, co ony sny mají znamenat, ale už jsem strašně unavená, protože rána jsou pro mě kolikrát opravdu šílený..budím se oteklá, vyčerpaná a s pocitem, že jsem vlastně vůbec nespala..přes den se občas dostaví i deprese, protože jsem se se smrtí bráchy ještě plně nevyrovnala, večer pak místo vytouženého odpočinku chodí tyto sny..Dřív se mi zdálo o bráchovi..tyhle sny jsem měla ráda, povídali jsme si v nich..já ho objímala a loučila se..on mi kolikrát povídal hodně věcí..v tom snu jsem věděla, že sním, ale zároveň jsem vedělaa, že to, co se mi zdá je taky realita..povídal mi, že ta nehoda ve které umřel byla jen blbá sranda..byl obklopen velkým kolektivem lidí..neznala jsem je, ale cítila jsem, že oni jsou tam všichni s ním a jeho duše je veselá a spokojená..
V jednom snu mi povídal věc, po které jsem se vzbudila s intenzivním pocitem, že TO si musím pamamtovat, protože to je to hlavní a důležité sdělení..
řekl mi: Vždycky spi s dveřma otevřenýma, protože nikdy nevíš, kdo stojí za nima..jestli je to mamka a nebo táta..( ani on bohužel svého otce mocrád asi neměl, protože na něj byl dost tvrdej a dával mu jen mlo lásky)
Tak..a mě teď v hlavě straší, co to všechno znamená..proč dokola zažívám noční můry a kudy z toho ven...za každý názor budu moc ráda, děkuju