NEKROMANT: No já bych docela bral zase změnit neziskovku na fabriku, která to byla původně, což teda nehrozí, protože stát nemíní napravit stav, kterej vytvořil, protože to byla větší zábava. Ale jinak jsem spokojenej, nemám problém s tim koníčkařit, dokonce občas i někde dobrovolníkuju (teda zadarmo), případně řešim věci za kolegy (který to teda dost sere, protože se bojí, že někomu dojde, že je k hovnu je tam držet, takže se s tim krotim, abych je tim neposlal na pracák), s platem to taky není špatný.
Akorát že to je výsledek. Cesta byla studium stylu ve dvě domrskat lopatou/běžet do školy případně ládovat moudra do kebule (doba komunistova blahobytu mi nebyla nakloněna, tudíž bylo nutný sbližovat se s dělnickou třídou v fabrice + studovat) potom dlouhá cesta vzhůru + stálá práce na sobě :-)
BLOODRAT: Tam je to jádro pudla. Když se chci zasmát, ptám se těch zoufalců, který dorazej když sháníme člověka, jak strávil ty roky, kdy byl zaměstnanej někde, kde nechtěl pracovat a tu dobu, kdy byl třeba 5 let nezaměstnanej, třeba kolik novejch věcí z oboru si osvojil, jak si zvýšil vzdělání a kvalifikaci, nebo kterej jazyk se třeba naučil ovládat, případně udělal li si aspoň třeba svářečák nebo strojničák u profesí, kde se moc nekouká na intelektuální výkon, aby teda sehnal práci kterou chce, která by ho teda uspokojovala a kde by si vydělal podle svých představ z druhý strany stolu zíraj vyjevený kukadla o čem to jako melu :-), protože přišel domu z práce švihl sebou na kanape případně nechodil do práce a provozoval zevling a čekal na zázrak, kterej se zákonitě musí samovolně dostavit. Případně usilovně přemýšlel, jak se dostat k penězům a výsledkům práce druhých a tedy zmutoval v příznivce levice, pokud teda neměl dost odvahy krást klasicky.