VYHULENY_UFO: mě je to celkem jedno, já letos ani nekandiuju a ani si nemyslím, že primárky dopadly nějak super, nebo že program je super. Piráty podporuju spíš
Nějak si zapomněl zmínit, že Piráti letos ve vztahu k základnímu přímu v programu i jinak zarytě mlčej, resp. jejich vyjádření postupně konvertujou k "ZP je zásadně špatně, lidi se mají živit prací, když mají zdravý ruce a nohy aby v nich udrželi kryptokrumpáč (a mohli si tak sami vykopat hrob, či co).
Mimochodem, dal si k nám do serverovy kryptokrumpáč nějaký týpek, akorát to není hashrate based miner, ale asi 8 disků, protože je to nějaká storage-proof kryptoměna (ne, že bych o takových neslyšel už asi před 8 lety..), akorát jsem si vzpomněl na tebe s těma zdravejma rukama, protože on je po transplantaci ruky a cestou z kanclu do serverovny je to kilometr a půl, ještě přes vietnamce kde se prodávají prodlužovačky, protože to pochopitelně není 19" mountable, ale je to hromada disků volně na zemi :-) a on to vůbec nějak nemohl unést a hrozně sténal, až pak z něj vypadlo, že nemá zdravý ruce, tak jsem mu s tím musel do kopce pomoct :-)
Jako normálně nutíš lidi, který nemaj zdravý ruce, aby se živili těžko prací v dolech kryptoměny, já jim s tím ze soucitu pomáhám, aby se nezhroutili, ale je to teda fakt podle mě nelidský koncept, když nutíš chromý přenášet těžký hard disky, místo abys jim zaplatil ZP...