• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIRust - Online PC hra - 7 Days to Die
    JAKUZART
    JAKUZART --- ---
    Nechci tady v žádném případě dělat reklamu, ale já teď hraju rust na rusted.cz a jsem spokojen. Nakonec ze mě udělali admina, takže kdyby někdy chtěl hodit na whitelist, dejte mi vědět. Ale pár dní jsem tam teď nebyl, tak nevím. Tam to bylo ale celkem stabilní. Já osobně zatím lepší nenašel. :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DOKTOR_CHAVEZ: z bety :)
    DOKTOR_CHAVEZ
    DOKTOR_CHAVEZ --- ---
    hehe, to nejsou screenshoty z novy alphy rustu?
    DOKTOR_CHAVEZ
    DOKTOR_CHAVEZ --- ---
    JAKUZART: 7DTD dá za chvilku do alphy smooth terrain, v RUSTU zase teď pracují na procedurálním generování terénu a aby se množství surovin generovalo podle počtu hráčů na servru. Sleduju jejich trello a lítaj tam vzduchem docela zajímavý nápady. Třeba, že terén bude částečně voxel-based, aby mohli dělat jeskyně)

Trello
    https://trello.com/b/lG8jtz6v/rust-main
    JAKUZART
    JAKUZART --- ---
    My jsme právě s kámošem rozjeli menší server pro, ve většině prípadech, hlavně známé a kamarády.
    Máme tam akorát Magmu a jsme celkem nadšení jejími možnostmi.
    Jen jsme asi už fakt mimo z toho všeho prohlížení kódu, že už nemůžem přijít na obyčejný autorestart v případě crash-serveru.
    Jinak já dělám hodně ve 3d, tak doufám, že mi to k něčemu bude a rád bych, jak budu mít možnost se více seznámit a Unity 3d, vytvářel do Rustu nové objekty. Ten svět je úžasnej, jen tam chybí více těch radioaktivních továren apod. Třeba i nějaká ta zničená vesnice.
    Jinak je to PECKA hra a hrajeme ji teď skoro pořád. :)
    PS: S tím pirátstvím je to u mě zřejmě n pováženou, ale teď jen čekám na opožděné peníze a asi hned koupím. Už pro ten nápad vývojářů. Za mě všechny palce na mých končetinách za tuhle hru. :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    SUMI: pojd někdy zase dát! jak rust tak 7DTD
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOKTOR_CHAVEZ: my už to moc nehrajeme, ale možná bych občas dal..Mortis server se bude bohužel brzo rušit, takže bychom měli najít nějaký nový domov..já osobně čekám na nějaký větší update

7 days to die mě docela baví, ale chce to hrát ve více lidech no. :)
    DOKTOR_CHAVEZ
    DOKTOR_CHAVEZ --- ---
    Zdravím pěkně i já. Hráváte teď někdo? Občas to zapnu a v podstatě vždycky odehraju ten stejnej kousek hry a nemám v tom žádnej progress. Jste na nějakym společnym serveru, s vybudovanym pořádnym barákem? V tom případě bych se rád přidal.

Jinak nevím jestli to znáte - je v alfa verzi ještě jedna docela podobná hra, kde updaty chodí zhruba jednou tejdně a vůbec ten development frčí dopředu zdá se mi větším tempem než u Rust. Hlavní dva rozdíly jsou, že v 7DTD se nezbaví zombíků a taky že se dá přestavět celá mapa jak v minecraftu. smooth terrain jde v dalším velkým patchi :)
    7 Days to Die | The Survival Horde Crafting Game
    http://7daystodie.com/

třeba se Vám bude líbit. Jsem zvědavej, co bude ve finále větší sranda)

JAKUZART: o tomhle já nic nevim..
    SUMI
    SUMI --- ---
    JAKUZART: já s tím problém nemám :-)
    JAKUZART
    JAKUZART --- ---
    Zdravím pěkně.
    Tady je diskuze k oficiální verzi hry nebo se může připojit k diskuzi nějaký ten pirát-developer?
    Předem se velice omlouvám, jestli můj příspěvěk někoho urazí.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    SUMI: hej tyjo to se vyvíjí velice pěkně, těšim se jaký to bude za dalších 5 měsíců, tohle začíná nabírat nečekaně pěkný obrátky (divný slovní spojení)
    i liek
    DOKTOR_CHAVEZ
    DOKTOR_CHAVEZ --- ---
    BURAN: tak se mrkni třeba semhle :) http://playrust.com/early-access/
    ještě nemají implementovaný ani lítání na dracích a ohnivý jablka
    BURAN
    BURAN --- ---
    jeste nekdo mi to vysvetlete pls :D
    DOKTOR_CHAVEZ
    DOKTOR_CHAVEZ --- ---
    BURAN: fakt všude. dokonce ingame
    BURAN
    BURAN --- ---
    SKY_MAX: kde???
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    BURAN: to obří alpha který je všude u toho napsaný si neviděl? :D
    BURAN
    BURAN --- ---
    HOUH: ta hra zdaleka neni hotova, ne? vcera mi rikal kolega ze nekde cetl neco jako ze je ta hra hotova z 10% :))
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    HOUH: na normálních serverech to tak je, ale na noob friendly (tedy jedeinejch na kterejch se dá hrát) je to cajk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam