• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAAutomatický trading/boti/burzy
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEEPER: je to jiny, ale je to nak zahadne spojeny s jejich orderbookem protoze kdyz dumpnu treba 100LTC tak to normalne vidim na wisdomu, ale cena se lisi.. kazdopadne to neni tak hrozny, je to fakt v radu centu, ale blby je, ze ty obrovsky pumpy a dumpy na btc-e se na mt4 az tak moc neprojevi do spicek no takze se s tim musi pocitat.
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    HOUMLES: Zajimavy, pred nejaky casem jsem si teda na test accountu vsimnul, ze cena neni uplne "synchronizovana" s webem, moc jsem to ale nezkoumal a mel jsem za to, ze je to lag :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEEPER: jediny co je na tom divny, ze to ma nejaky divny spojeni s order bookem s btc-e nebo jestli to ma vlastni? ale pochybuju, ze by tam bylo tolik lidi aby tam bylo takovy volume...
    kazdopadne cena je tam vzdycky trosicku jina o par centu a i spicky nedosahujou tolik co na btc-e tak tam asi nejsou takovy lamy aby davali market order :)
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    HOUMLES: Tak to je dobra zprava. Asi taky konecne vyzkousim :) Diky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEEPER: jo taky jsem toho cet hodne, ale vesmes jsou vsecky ty prispevky z listopadu/prosince 2013 kdyz to rozjizdeli...
    ja jsem zkousel vybirat zpatky a v pohode to prislo behem jednoho dne.. resp. na mt4 je to nabity behem vteriny, ale zpatky to trva tech 24h
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    HOUMLES: Zaregistroval jsem, ze si dost lidi stezuje na nemoznost vyberu z tech MT4 accountu. Resil jsi neco podobnyho nebo vsechno v pohode?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ja jsem teda po krachnuti goxu presel na daytrading a vydelal jsem mnohem vic nez kdyby mela bota pustenyho rok ..
    sleduju 1M grafy kvuli momentu, ale analyzu a rozhodovani delam podle 5M a 15M.
    presel jsem na btc-e MT4 a pakou 1:3 kde jedu az na par vyjimek jenom shorty a jsem naprosto spokojenej. sice mi to sezere mnohem vic casu, alarmy na mobilu me budi i 2x a 3x v noci kdyz se neco deje, ale za ty prachy to stoji :)
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    GIOMIKY: Především přepnout z control points na všechny cenové pohyby. No a pak zkusit na jiném měnovém páru či v jiném období.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Tak na tohohle robota pozor. Pri pace 1:500 tradovat 0.01 lotu pouze s minimalne 1000$ zustatkem. Pouziva zminovany hedging, u ktereho se muze stat, ze otevre 15 urovni hedge obchodu s magin req pres 750$.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    zdravim, koukali jste na strategy contest u dukascopy.com? je tam spousta profitabilnich strategii (teda aspon v ramci ty souteze), vsechny volne ke stazeni
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tak basktest nevypada az tak uplne blbe.
    To me zajima, co v tom bude za hacek.

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Dalsi cil pozehnani
    Blessing - FOREX - Investment Management
    http://www.jtatoday.com/blessing.html
    Co tak na to koukam, tak hedgovaci robot. Velke riziko, ze se hedge nepovede a bude velky drawdown.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    TRAVIX: Ale jo, myslenka je to pekna a fungovalo by to jako vino. Jenom bych ale musel mit spread 0, ECN a vps u brokera s pingem pod 1 ms. Na kazdy pad pokud libivolny z techto predpokladu selze, robot se stava neprofitabilnim. Na demu vypada o dost lepe, protoze se o dost priblizuje vyse uvedenym podminkam fungovani. Jako neni to spatna myslenka pockat si na nejaky vetsi pohyb a potom zbesile obchodovat ve jeho smeru. Ani bych se nedivil, kdyby presne tohle delali profesionalni lidi a roboti. Nekde se ty padu brat musi. Uprimne jsem si oba roboty poridil proto, abych se podival na ty strategie a jak funguji. Cela ta akce mela takovy edukativni nadech. Vybiral jsem hlavne roboty, u kterych vraci penize.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    GIOMIKY: Pokud by takový robot existoval, pochybuji, že by ho autor prodával, tím spíše za 99 dolarů.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BORGDOG: Jeste edit, nez jsem stacil mdp vypnout, tak provedl obdobne ztratovy batch dalsich 5-ti obchodu. A autor me presvedcuje, abych to s robotem jeste zkusil. Priklanim se k nazoru, ze muze existovat robot pro specificke podminky, ale robot svateho gralu to jeste nejaky patek nebude.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    GIOMIKY: Hmm, HAL 9000 očividně stále v nedohlednu...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HOUMLES: Jsem temi roboty vylozene zklaman. Wall St Fx bot me pripravil o cca 50$ za tyden obchodovani s micro lotem a million dollar pips bot tradnul jednou pet obchodu najednou se htratou as 5$ a od te doby ticho po pesine. Oba jdu vratit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    uz se spustilo https://tradewave.net/ ja to ted nemam chut testovat, ale treba nekoho zaujme
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    GIOMIKY: nic moc zacatek teda :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HOUMLES: No tak po par dnech otevrel wall st fx bot 2 obchody. Jeden na AUDUSD sell v uptrendu, ktery tedy nechavam placat do ted, ale uz jsem 120 pips v ztrate. Pokusil se to vylepsit counter obchodem, ktery skoncil +10 pips, ale jinak asi ceka na SL kolem 140 pips.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam