• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO - debata a komentáře
    NEI
    NEI --- ---
    ARAON: Takže ho měli tři.
    Musím se na to znovu podívat, je to pěknej seriál.
    Díky.
    ARAON
    ARAON --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    MALATI: jedenáctý doktor who fakt nosil fez.
    Hustý, já myslela že je to chyba ten vynechanej dalek.
    MALATI
    MALATI --- ---
    Opak nešťastných před a po - první fotka co by si zákazník přál, druhá hotový výrobek

UNTOY
    UNTOY --- ---
    [R_U_SIRIOUS @ PŘED A PO ]

jak spravne WITTGENSTEIN poznamenal, ve vyse zminenem prispevku to uplne nevychadza s temi letopocty. Vagne si pamatuju kdy se ta prvni fotka zacala na internetu objevovat a urcite to nebylo 2006, letme googleni rika 2016. V levem dolnim rohu je opravdu fotka toho sameho borce, ale podle IG te aktivistky ( https://www.instagram.com/landofhope ) je to z letoska. Takze vpravo dole je fotka nekoho jineho, pravdepodobne za ucelem stvorit yet another "feel good story" aby to sdilelo co nejvic lidi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: V tomto oboru nemůžeš být úspěšná, pokud to neumíš správně skrývat.
    Každopádně teda dětská "sbírka" moncicaku mi zas tak hrozná nepřijde, mě spíš děsí takové ty keramické panenky.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: jojo, předevčírem nebo kdy jsem to cetl tady.
    a ja si říkal, jestli se to neprobiralo nekde na nyxu :-D

Lidovky.cz - zprávy, analýzy, rozhovory
    https://www.lidovky.cz/nazory/madona-z-havrane-socha-sakralni-umeni-pamatka-mostecko.A251205_170907_ln_nazory_lgs
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Panenka Marie ti drží toaleťák?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: si taky myslim, proto jdu otázkou po tom, kolik týpek dostal.
    treba mám na hajzlu neco podobného, co jsem našel na půdě :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Já bych předpokládala, že "hodnota akvizice" znamená, kolik za to zaplatili... plus pak tři roky oškrabávání a leštění. Ale třeba někdo bude mít fundovanější vhled...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    00KUBAT: Nevím, co je na slovním spojení "ani jeden" tak nepochopitelného. Možná jsem to napsala omylem svahilsky nebo já nevím.
    UNUX
    UNUX --- ---
    MotU He-Man Before Origins and After

SEJDA
    SEJDA --- ---
    CPT_PLESARD: myslim, ze je to nova vyhlaska .. vsechno bude treba predelat :D
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    SEJDA: asi jak kde...

SEJDA
    SEJDA --- ---
    CPT_PLESARD: ne, protoze v okoli kruhaku jsou zakazene prechody
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    [KAMAHL @ PŘED A PO ] není to škoda, neudělat tam kruhák? ;)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SEJDA: hodinky mi ukázali 1,5h cvičení:-) ale jen jsme to přendával z palety na paletu...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SSTTAANNAA: jak dlouho ti to trvalo? ja jsem 4 tuny dreva prerovnaval asi 6 hodin. Ale chodil jsem s tim asi 20 metru. A takovychto srovnanych hromad dreva vzniklo 6 :)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Úkol zněl jasně. Dřevěné palety vyměnit za plastové, aby se ty dřevěné mohli vrátit. Chvíli jsem přemýšlel jestli radši tatíkovy nedát ty dva litry za palety, ale nejspíš by to pak přerovnal sám:-) Tak jsem si dal fitko:-) Prý 40 metráků.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam