• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO - debata a komentáře
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Jestli chceš, tak si mě sama hoď do AIčka a můžeš pak nad těma fotkama třeba masturbovat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SCHWAB: aaaaano. A prosím Nei ještě o pár varintts barevným ježkem, punk líčením, turbanem ala dívka s perlou. Ať to má alespoň grady.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LUSINDA: ze ty reaguješ driv nez si projedeš všechny nepřečtené?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: přijdeš do klubu s fotkama pro pozornost a ne vždy je ta pozornost žádoucí. Kapitán obvious končí.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NEI:aha, jeste ze nam to mezitim objasnila.

a kdyz uz tu byla ta ne-anketa, já jsem na straně "ne"
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jsem to řešila obdobím not giving a fuck.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    RADUZA: takze to lze i ukazovat na "obdobi jezka", "obdobi satku/klobouku", "obdobi sponek", "obdobi culicku".
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    Já bych se vrátila k tomu účesu. To dorůstání je fakt opruz, jak píše GRANTORINO. Mně vlasy rostou docela rychle, za rok tak 12 - 15 cm. A v době, kdy jsem to nechala odrůstat, jsem nosila šátek. Asi tři měsíce, protože ten odrůstající ježek je něco, co nijak neupraviš. Lidi mě litovali, že jsem nemocná a přišla jsem o vlasy. A s tím líčením je to také pravda, musela jsem přitlačit a nosila výrazné náušnice. Ono to, když ti prodavačka za pultem, co tě vidí jen půl, řekně "A pán si bude přát?" moc nepotěší.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: fér reakce.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Některý moje ufňukaný a jindy zase namyšlený příspěvky jsou jaký jsou.
    Jsem opravdová i ve stavu sociofobický laně v úzkosti, ale i ve stavu příliš intenzivního papouška se šimpanzem. Všechno jsem to já. Jenom je strašně často těžký to chápat a nebo se v tom orientovat.
    Vím že nejsem dokonalá a samotný mi v tom sem tam není dobře.

Nechci aby mi kdokoliv nadále podsouval že jsem manipulativní.
    Protože manipulativní jsme zkrátka úplně všichni.
    Manipulujem třeba tím že se na někoho usmějeme a řeknem "ahojky".

Pokud ti to dlouhodobě nevyhovuje a nemáš mě ráda, nikdo tě nenutí mě číst.

Nemusíme bejt kámošky, stačí když se budeme nějak základně respektovat pokud nechceš ten ignor zapínat.

Já se omlouvám za ten mnou použitý výraz "nehysterči" - v tu sekundu jsem tušila že to bude pro Tebe trigger a že vylítneš a stejnak jsem to napsala.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    GRANTORINO: teda tohle je češtinářský oříšek jak od Babiše, přikládám to rozrušení z toho, že něco přišlo a zároveň nepřišlo
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: jo to je největší prdel, nějak mi skočilo do pošty totiž konverzace, která byla minulý rok a já jsem si nevšimla, že to je z minulého roku kvůli Davidu Černému. Protože to byl taky duben, takže mne to zmátlo...a nasralo z loňska.
    no ale pak jsem to smazala v poště, ale už ti to nepřišlo, jenže už to přišlo a ty už si to tady vytáhla a rozmazala.
    Takže to smysl vlastně nedává. Měla bych se ti omluvit.
    Nicméně protože už si to vytáhla, tak se teda omlouvám, byl to omyl.
    Ovšem že tě nesnáším a tvoje fňukaní mi leze na nervy, není žádná novinka. Tož můžeš to rozmazávat dál. Mě ty tvoje příspěvky holt dlouhodobě nepřesvědčily a myslím si, že jsi manipulativní kráva. To klidně zopakuju i veřejně. Nemám tě ráda a přestaň mně poučovat, nezajímá mne to.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NEI: hlavně efektnější :-)))
    NEI
    NEI --- ---
    SCHWAB: Nevím.

Naposledy jsme se "hádali" tuším kvůli Davidu Černému.

Přistálo mi to v poště pár minut po tom celkem normálním vyjádření tady bez kontextu a není to reakce na nic co jsem předtím psala já, protože jsem jí nic nepsala.

Ještě jedna holka mi v poště už několik let sprostě nadává, ale to prostě řeším jednoduchým ignorem, aby byl klid.

Jenže tohle bude prostě efektivnější.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NEI: to je deepfake nebo čím sis tohle vysloužila od tý sluníčkový dámy?
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Tady odpovídáš jako normální člověk.

Děkuju za to moc.

Ale tohle by se pár minut na to v poště dít nemělo.
    Zraňuje to a ubližuje.
    Nedělej to lidem. Prostě ne.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Byla jsem dohola několikrát a nejhorší je, že to vypadá dobře jen udržovaný furt na kraťounko... Jak to poporoste, tak se musí hned znovu a znovu holit.
    Ale největší peklo tě čeká, když si to rozmyslíš. Dorůstání. Trvá to dlouho a vypadá člověk jak z polepšovny, než to dostane zase kontury.
    Za mne už ne. Jo a jak to oholíš, není cesty zpět.
    ...
    Nechť si každý dělá, co chce, ale IMHO to sluší jen velice vybraným typům. Je nutný dívčí pěkný tvar hlavy, pěkný profil, výrazný oči a chce se to malovat.
    Plus pravděpodobně se vždycky najde někdo, kdo tě bude považovat za kluka. Na to se duševně příprav. Pro starší generaci je to jasnej signál a plus se tě možná někdo zeptá jako mě učitelka, jestli jsem měla nehodu XD...
    GL
    Za mne ne.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Hmm, není to zlý. Dost jiný ale proč ne. Ale buď počkej dva, tři týdny nebo si pořiď nějakou slušivou čepici - bude ti zima.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    NEI: A víš jak bude příjemný, když tě někdo pohladí?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NEI: Ja mam toto ako nahradny plan, ked nedopadne divoka zmena farby :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam