• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JVMLOK: Ja si hlavne o sebe nemyslím, že som majster sveta a CEO vesmíru, a viem uznať chybu.
    Ale je okej, že to nedokážeš rozlíšiť.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Navíc, kdyz vidi jak tady Claven cely dny zurive busi do Vavru, kterymu vycita spoustu veci, ktery pri komunikaci na steamu projevuje sam, zacinam mit pocit, ze je ten Vavra v podstate dobrej kluk. Mozna ne uplne jednoduchej, ale spravnej magor. Ma koule na to ten projekt uz nevim jak dlouho tahnout a nevzdava to ani v momentech kdy by se na to spousta lidi vysrala. Zarytej, palicatej. Nejde to jednou cestou, pujde to jinou. Neuspech neni alternativa.
    A ze ma politicky nekorektni/radikalni nazory a sem tam pocit, ze vi vsecko...no, kdyby mluvil slovensky...

Ale Claven asi nema ten spravny vychodoevropsky prizvuk na podobny KS video, umi anglicky moc dobre, takze to nemuze byt on...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Úplne mimo.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MAIMONIDES: pachtim se na svym upocenym projektiku doma ve sklepe a nikdo mi nedal ani vindru. WH potasvili svuj projekt pred verejnost a rekli "Jestli chcete, můžete nám dát nějaký prachy, snad t dobře dopadne." A lidi si rekli OK, a ze svobodne vule ze svejch poctive i nepoctive vydelanejch penez do toho rizika sli. WH ma 12 mega Kc po 48 hodinach. Co si ty kurvy o sobe vubec myslej, me nedal nikdo nic!!!
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MAIMONIDES: pak rekni o co jde, at se ti obloukem vyhnu
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KLEINZACH: Dik. Zejmena fazi "Hahah, to bude sranda jak bude plakat nad prazdnym KS" -> "Typyco on to vybral...to je ale kokot kdyz to neni schopen dodat" ocenuji ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ZACK: očakávať môžeš, čo len chceš. To je pochopiteľne tvoja vec.
    ZACK: že ty sám berieš info iba z KS a Eurogameru, to je tvoj problém.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: veľkosť prostredia, kvalita bojového systému, nelinearita, realistickosť... proste všetky tie veci, na ktoré WH utiahol investorov na KS
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: Claven bude vedet, ma tyhlety interni informace, tak nam urcite rad rekne. Nepochybuju, ze je za tim Vavra. Nejspis ho zabil. A snedl.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Btw vsiml si treba nekdo, ze z hlavni stranky popisujici tahouny tymu zmizel lead animator Zbynek Travnicky?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WITTGENSTEIN: to sme se nepochopili. Ja nerikam ze to musi nebo nemusi failnout, ja jen rikam, ze jestli to failne, tak jedinej kdo z toho vyvodi osobni odpovednost bude Martin Klima. Hellba zpicuje vsechny ze na to mohli (zkurveny brnaci, zkurveni francouzi, cchuraci amici, zasrani manazeri...) a ti dalsi tri pujdou tam, kde jim nabidnou penizky a na nejaky WH zapomenou
    ZACK
    ZACK --- ---
    CLAVEN: Takze nenasel. Ocekavam omluvu!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CLAVEN: To není testovatelná hypotéza :)
    Zkus si to aspoň pro sebe definovat. Kingdom come bude neúspěch, když...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: prakticky všetko, na základe interných informácií z tímu.
    ZACK: ty sa prosím ťa nauč chápať text, aj keď sa obávam, že na to je trochu neskoro.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SIRLOON: Ano, pokud by nedodělali slíbená pokračování, byl by to jasně měřitelný, neokecatelný neúspěch.
    SATAI
    SATAI --- ---
    MAIMONIDES: Nez jsem to napsal, tak jsem si na "pouze prispevky tohoto ID" kliknul a vysvetleni nenasel. Par veci o smyslu kickstarteru a par vulgarit
    ZACK
    ZACK --- ---
    CLAVEN: Prosim te, najdi mi nekde, kde jsem tvrdil, ze to bude nebo nebude uspech. Nebo drz hubu, to bude mozna lepsi. Po trech dnech kdy opakujes "ja sem slysel, ze je Vavra kreten a ja ho proste nenavidim... teda vlastne o Vavru vubec nejde... ja toho Vavru nenavidim!!!!", uz te bylo docela dost.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CLAVEN: A co tedy pokládáš za nerealistický slib?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WITTGENSTEIN: Martin je dobry clovek, nejde proti nemu rict jedineho kriveho slova, jen je mozna trochu idealisticky. Pokud tu hru dodelaji (rikam pokud, posrat se muze spousta veci, financemi pocinaje, Hellbovou hospitalizaci v bohnicich konce) tak jeste neni zaruceny uspech. A jestli hra dopadne tak blbe ze nebude mit smysl delat ani 2 akt, tak co potom rekne lidem? Z tech 5 co sou na strankach vyfoceny on jedinej z toho bude mit spatny svedomi. Ti dalsi ctyri reknou akorat cau, ja du delat jinam a vyjmenujou milion lidi kteri budou za to fiasko moci.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ALMAD: Zkus jeho blog na idnesu některé jeho názory stojí opravdu za to. Na druhou stranu s tim jestli ten projekt dokonci to ma prach málo společného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam