• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    VANEK: Bakala se od tech nasich sibru lisi, hlavne tim, ze od 81 jestli se nepletu, zil a studoval v USA, sem si prisel, jen pro prachy.. ukazat, jak ses to s nima dela, v dobe, kdy ostatni mistni manageri byli naprosto mimo, nebo to byla parta zlodejskejch wekslaku.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    JVMLOK: Tak tohle zrovna můj názor na něj fakt neovlivnilo. Maximálně v tom směru, že se nebojí vstoupit na jinej trh.
    S tím zmrdstvím to beru relativně vůči ostatním, ale tahle debata sem opravdu nepatří.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FATAL_: Prosimte nechci ti krast iluze, ale fakt, ze podpori nasi oblibenou hru, z nej teda v zadnym pripade nedela lilii. Mozna by ses na nej mel poptat v Ostrave, ty lilie. Ale to sem vyrazne nepatri..
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    JVMLOK: Tak zrovna Bakala je oproti ostatním miliardářům IMHO čistej jak lilium.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    VANEK: Jako ze by se chysta vypsat KS na opravu bytovejch jednotek v Ostrave? Nebo si ho pletu s nejakym jinym hajzlem?
    VANEK
    VANEK --- ---
    TRAGED: Nejmenovanovaný, ale dobře informovaný zdroj tvrdil, že uhlobaron si nechal osobně vysvětlit princip a pravidla Kickstarteru, které vzbudily jeho živý zájem, sympatie a komentář, že taková možnost vybrat od lidí peníze a přitom nebýt nikterak vázán jejich přáním v tom, jak je může rozházet, by mu na akciových trzích přišla velice vhod; a prý občas dokonce po dni plném náročného uhlobaronství pustí Kickstarter a koukne, jak to naskakuje.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    £1,000,901
    pledged of £300,000 goal
    22
    hours to go

go!go!go!go!go!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    D13: oni budou ve vybirani penez normalne dal pokracovat na vlastni webu, takze interaktivni poprava bude. snad i nekde rikali, ze budou vydavat dalsi stretch goaly, jen s vetsima rozestupama..
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    D13: beztak by ho na konci prvniho dilu popravili :)
    D13
    D13 --- ---
    ale 1,2 mega a sean bean, to uz asi realny neni imo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    991,7k, timhle tempem daji mega jeste pred dnesni pulnoci :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TRAGED: Bakala se již vyjádřil:
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    £989,956
    pledged of £300,000 goal
    24
    hours to go

Ja myslim, ze to bude jako za komousu. Splnime a prekrocime!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja doufam ze maji s uhlobaronem dohodu typu "Dam vam 10x tolik co vyberete" :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    £974,006
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    £969,600
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Díky! Pěkná kampaň. Chválím! Zrovna je to pár dní co jsem koukal na přednášku Kavana o indieGoGo resp. o crownfoundingu a byl jsem rád že to někdo takto pěkně a jednoduše shrnul (až na wall of text na slajdech)... Vám patří dík a obdiv za to že jste těch 30 dní dokázali udržet mou pozornost, zásobovali mě materialem a vlastně vůbec jsem se nenudil. Díky a ze srdce vám přeji úspěch!
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak to čumim, 900K jsem jim věřil, mego jsem viděl jako dost utopický. Mea culpa - i když, nepředbíhejme :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    940K 37hrs to go. To se stihne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam