• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ty vole The story of Babička v Cry enginu? copyrightuju!:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    JULIAN: však on si s tím trh poradí...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JVMLOK: taky si nemyslim, ze by se clovek svou neschopnosti chlubit rozhodne nemel :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    po pravde...epicka bitva ve stredoveku te doby je 200x200 lidu se vsi paradou. zas tolik mista neptrrebujou. ale tohle nema byt simulator bitvy. a popravde, cela posrana Babicka se odehrava na uzemi srovnatelnym. Takze na pribeh je to taky mista dost. ale ta Vavrova sebelitost je proste uboha.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JULIAN: NA EPICKÉ BITVY. Doh.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JVMLOK: Slepice nebudou, boji se zaloby od Nintenda. :-]
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: ne. este hlidani slepic a roznaseni piva.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ALCATOR: zoufale malo pro co? to je gameplay jenom chozeni pres mapu zleva doprava a nahoru a dolu?
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JVMLOK: Jo jo, těch 9 kilometrů čtverečních s epickejma bitvama, na to jsem obzvlášť zvědavej. Protože území, které se dá normální chůzí OPUSTIT za 15 minut, pokud se vydáš správným směrem, a celé PŘEJÍT za půlhodinu, to je prostě zoufale málo.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JVMLOK: ale jo dopadne, co by nedopadla. otazka je spis za jakou cenu. odlozeni? nedodane ficury o kterych hellba basni? totalne vyhoreli vyvojari z crunchu? obvineni ostatnich vyvojaru z hazeni klacku pod nohy?
    od dob 2K mi prijde ze je vsechno stejny, i ten pristup lidi
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    SIRLOON: ne ale na vysce nas ucili delat vytahy...prectes tex....pochopis text...dulezity body prevypravis svyma slovama. Vcera jsem byl na diskuzi s Choomskym. Dneska jsem cetl v par platcich par vet vytrzenejch z kontextu v mediich. Boha jeho ty lidi se chytli jedne uplne vytrzene vety, z cele prednasky cca 1/10000, a udelali z neho levicovyho demona. Oproti tomu to, jak jsem ve zkratce vyjadril sve pocity z toho clanku, je svobodnej a nezkreslenej nazor cloveka, kterej "wants to believe" ze ta hra nakonec dopadne dobre.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JVMLOK: ze tys taky delal v prazskym 2K?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MAIMONIDES: Nebojim. Nějak to dopadne. Ale už by mu měli dát pozici odpovídající jeho vyjadřovacícm a organizačním schopnostem. A náhubek.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JVMLOK: Neboj, dobře to dopadne, stihnou to v termínu a bude to super hra:)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MYKEZ:
    Naberu lidi, pak teprv zacnu planovat co s nema. mezitim je budu zivit, platit a doufat, ze adaptujou standardy chovani, ktery vlastne neexistovaly ani predtim (teda vlastne jo: bud sem lidi neposlouchal a nebo po lidech rvu). Pak se zavru do ajncliku, a budu kazdyho drbat a picovat protoze to vlasne neni moje chyba. Nasliboval jsem stovky a tisice vseho moznyho a nemel jsem ani ideu jak z toho ve finale udelam hru. Ale porad je to nejuspesnejsi kickstart, tak mi polibte prdel, protoze beze me by se to stejne cely posralo.
    A nejvic je ten mesiaskej postoj...ja vsecko napsal, ja delal KS video a tak jsem pul roku nemohl delat nic jinyho, a budu po lidech rvat protoze co rikam jinak nedava smysl. a na zaver me prosim politujte, protoze to cely nesu na ramenou ale nemuzu si za to sam, proste neni druhej Vavra aby me naucil SMYSLUPLNE DELEGOVAT odpovednosti.
    A pak hodiny premyslime jak na tech 9ti posranejch kilometrech prodlouzit herni dobu treba tim, ze hlavni postava bude po baru roznaset pivko. Uzasny.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Veselovsky ve WH:
    link:https://twitter.com/veselovskyma/status/474483638315540480
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Got a cloning device? | Kingdom Come RPG
    http://kingdomcomerpg.com/?p=481
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    MARLLONE: No tak minimálně obhlédnu hrady, tamní rokliny a lesy, a hlavně hospody :)
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    KARYSLAV: A to se jednou stalo!

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MARLLONE: any tě spíš neprošpikoval airsoftovejma kuličkama od hlavy až k patě a pak tě nemlátil že nevolíš svobodný :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam