• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mam pocit, ze jsem se ocitl v paralelnim vesmiru.

To ja teda uz videl lepe zmaknute backer projekty.

Treba Broken Age.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    D1RABBIT: to si nemyslim... ja jsem pro vec nadsenej...

btw. Proc vam pripada marketing KCD spatnej? Ja osobne si myslim, ze lip zvladnutej beckerovskej projekt jsem nevidel.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH: Nepochodil si, pretože nehovoríš pravdu o tom blogu a k ostatnému si sa nevyjadril.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    CLAVEN: Neklamu, ale co už. Ok, jestli chcete házet hate, tak klidně. Já se snažil jednou za uherský rok dat Vávrovi kudos a prostě sem nepochodil.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH: Klameš.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    CLAVEN: ale dyť ty to víš, že ten blog vyšel až dávno po tom, co to u distributorů projebali, jen to prostě neřekneš. ale blog sis s chutí přečetl. to je komedie.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Jj, je to známka punku, pičovať na "kravaťákov" a zároveň od nich somrať prachy. Niečo podobné, ako keď zháňal distribútora a ešte v priebehu toho písal blogy, ako sú distribútori kokoti a ničomu nerozumejú, to bol fantastický marketingový ťah.
    Prípadne ešte keď na Fejsbúku uráža vlastných backerov.

Je to taký typický postkomunistický obchodníček, tvoje peniaze chcem, ale budem sa k tebe správať ako buran.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    SIRLOON: aha. jak to spolu souvisí? hrne si na tom promo, hotovo. ať si v zákulisí dělá co chce. to je odpověď i to pro tebe CLAVEN - jestli je vám z něho trapně, tak je to hlavně váš problém.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MICHALFRIDRICH: nevim jestli ty vis o cem to meles. ja rikam, ze on picuje do kravataku, ale pak za nima sam prileze ze chce prachy. to jak chodi oblikanej je uplne neco jineho
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH: ako presne sa prejavuje, že "mu to funguje"? Akože ho nikto odnikiaľ fyzicky nevyhadzuje a všetkým je z neho trápne potichu?
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    SIRLOON: Tak Bakala snad nechodí na konference prezentovat Kingdom Come. Nebo ano? A abych věděl, že Vávra chodí oblečený jak přerostlý studentík z učňáku, ho stačí těch patnáct let sledovat. A zjevně mu to prostě funguje. Se s tim smiř. A jaká bude hra, to už vem čert.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MICHALFRIDRICH: sorry, ale asi Hellby moc neznas. On v takovych hadrech chodi vzdycky, i na oficialni koncerty kam chodi i ostatni normalne obleceni (proste jeho ego ho povysilo na ubermensche). Proti hlavounum v sakach se vymezoval vzdycky, ale stejne pak za nima lezl s prosikem aby mu dali prachy, nebo ti Bakala a sefove vydavatelstvi prijdou jako strejdove z dediny v tilku a teplakach?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    CLAVEN: Aha. Dobrá tedy. Proč? Myslíš si, že dělaj špatnej marketing? Že je Vávra šílenec? Že maj hru na nic? Já popravdě řešil jen jeho přístup k marketingu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH: Mne to pripadá ako normálna Vávrova demencia.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MICHALFRIDRICH: nope. link by nebyl?
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    Poslední tweety od Vávry sou super, sledujete? A na rovinu říkám, že mě to přijde jako smart marketing. Vymezovat se proti hlavounům v sakách, co prodávaj bloodbath a přitom vlastní hru promovat v hadrech na páteční kalbu, resp. rytířský turnaj, to je prostě mazané a kvalitně to buduje ten špinavej brand a attitude, kterou on prostě jako leader musí držet.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLUSMAN: v dobach kdy sem delal v nakladatelstvi co vydavalo Score byl na tohle expert Zvelebil... plus teda na prodavani cen do souteze Krupickovi do Presta
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CLUSMAN:
    Samozřejmě že se maže,stejně jako všude jinde a pro člověka co se o tohle zajímá ani neni těžký sehnat nějaký rámcový info,ofc s důkazy už to bývá horší že ano.
    Mimochodem známí herní redaktoři zřejmě nejsou ani tak úplně mimo politické dění a zlé jazyky by mohly i třeba říct že to je k tomuhle topicu viz přímá volba prezidenta,myslimže kdo scénu trošku sleduje tak ví o čem je řeč takže do podrobna to rozpatlávat asi nemá cenu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam