• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HNIZDO: Tak. Už jenom proto, že to je Stephensonem prošlapaná cestička a to i zpět, protože je slepá.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    D1RABBIT: Nemuzu hovorit za ostatni, ja vavrovi fandim, byl bych rad aby mu to vyslo, v neposledni rade proto ze jsem to koupil. Ale od zacatku mi dela starosti jedna vec - ze vavra spatruje zaklad hratelnosti a dobre hry obecne v tom, jak se spravne mlatit mecem, a ze cervnou barvu si mohli dovolit jen slechtici.
    Coz je presne to, vo cem dobra hra neni.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    CLUSMAN: Ale vůbec ne. My jsme naopak velmi rádi, že tam nebude. Protože KCD je realistický simulátor středověku, žádní draci, a každý přece ví, že ve středověku psi neexistovali.

To bude popiči hra, lepší než Zaklínač.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    to vas ten pes fakt tak zhrzil jo?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: samozrejme, ono ho to trefilo davno, ted se to jen zacina projevovat verejne. to ostrihnuti se muselo rozhodnout tak pred rokem nejpozdeji.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: to ale dosť neskoro, nie? Čakal by som, že realita ho tak nejak zasiahne skorej, než po 4 rokoch vývoja.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Rekl bych ze vavrovy predstavy o dokonalosti se potkaly s ma dati / dal. Coz neznamena ze to jeste porad nemuze byt dobre.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    zacinam se bat ta hra zacina byt jak malomocnej, odpadaj ji casti aby zbytek mohl zit dal

pred dve trema lety toz jsme jeste hrali dayzmod a presne si pamatuju mel jsem prestrelku pod krasnem u letiste, prilitl terz, vavra dela hru ze stredoveku a vypada to na peknou bombu, po shlidnuti na ks jsme to vetsina podporili cekal jsem ze vavra nezklame bohuzel se zacinam o svoji investici malinko bat
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: ne kazdej dokaze byt tak vynikajici parodii sebe samyho
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    JULIAN: jojo, taky si myslim ze nic zasadniho tam nepadlo, Hellboy rikal ze na pridavani mechanik je stopka. Za me doufam aby aspon trochu fungovalo to Ai
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JVMLOK: nektere sliby z KS byly zruseny/odlozeny. Nebude hra za zenskou (pry DLC), nebude pes, misto tri mensich dilu bude jeden vetsi (ale i tak z toho pry vyskrtaly spoustu questu). Nebude tam armor/weapon crafting (prestoze je hlavni hrdina kovar). Evidentne nebude kuse, ale pry je super ze bude halapartna, ktera se taky nemela stihnout. Combat na koni bude jednoduchy. Ale bude to mit tri a pul hodiny cutscen (Vavra o tom mel udajne na poslednim GDSku prednasku, nevidel jsem ale).
    Nic hroznyho, imho.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: nemohl bys udelat kratkej vycuc? jsem na toho kokota docela alergickej priznam.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: tak hlavne kdyz story bude na 30h. Snad v pristim updatu nebudou vyhazeny dalsi veci
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak podle dnesniho videoupdatu uz z Vavry leze, co vsechno tam nebude. Ale ferove a fajn, ze na to neprijdou lidi az pote, co si to koupi.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw mne tam prijde hlavne debilni to fow. u kraje obrazovky listi na strome vypada spis jak jehlici
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HALCYON: hatere!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JULIAN: Ha, v tom městě! Jak tam ty NPC stojí a nic nedělají :DDD.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    nemecke video z prvniho questu.
    Doporucuju vypnout zvuk a pustit si k tomu nejakou hudbu.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SIRLOON: Kadibudky! Jednou provždy: kadibudky!
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ULRIK: a co teda ma bejt v ty prvni casti?
    btw ja se tesil ze je dalsi denicek a ono to jen tiscali :(
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    PETGRIDUS: Neni. Ale zajimava myslenka:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam