• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Chtěl jsem ten gaychat trochu promazat, ale pak mi došlo, že:

1) by to možná někdo považoval za pokus o WH damage control,
    2) není co jinýho tu rozebírat.

:D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Myslím, že jim je pár wannabee "mám ověřený insider info" frustrovanejch haterů z nyxu naprosto šumák.
    Hellba je určitě id nějaký ukrajinský uklízečky, co ve Warhorse vysypává drobky od pizzy z klávesnic - rozhodně ale bude mít víc "insider info" než Loony nebo Ulrik :D
    CROME
    CROME --- ---
    takhle nejak vypada ukazkovej priklad marketinkove zmaknutyho damage control
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Hellba je nějakej stážista co vaří kafe ve WHS a přišel nám se vysvětlit, že je idiot? Nebo mi něco uniká a takhle dělá dneska WHS PR?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: žiadny popcorn nebude, majster len došiel hejterom vysvetliť, že nič nevedia, nikoho nepoznajú a aj to video z E3 s tými komickými animáciami si určite vymysleli.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já si k tomu pustil Emperor, své oblíbené desky.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    dostal jsem hroznou chut na popcorn
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HELLBA: nemá sa mi z čoho, ale díky, že máš starosť.
    HELLBA
    HELLBA --- ---
    CLAVEN: Jen se vypovídej. Uleví se ti.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HELLBA: Tech lidi znam docela dost co tam jeste jsou. Nevybavuju si, ze bych psal neco extra zasadniho co by mela byt pomluva, ale uznavam, ze nektere veci muzeme chapat ruzne. Netusim kdo je schovanej za timhle uctem, ale nekolikrat sem napsal, ze s Hellbou nemam problem. Jako cloveka ho mam rad, jen jeho ego je podle me to co prekonalo hranice ocekavani a nejspis i konecne prijeti produktu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HELLBA: ja som dokonale kľudný, ja nežijem vo svete, kde ma chce hnusné sionisticko-germánske spiknutie odovzdať do područia moslimom a homosexuálom.
    To skôr ty bacha na cievky, aj s tou nadváhou to nie je úplne dobré kombo.
    HELLBA
    HELLBA --- ---
    CLAVEN: Pozor na cévky. Je horko.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HELLBA: ještě tady je hodně lidí, co o WHS hodně fabulují a občas by bylo dobré je občas informovat o tom, jak se věci skutečně mají (teda teď zrovna je téma jiný, ale zase na to určitě přijde řeč.
    [ NEXTGEN pyčo Red Dead Redemption 2 / Dishonored 2 / Battlefield 1 / Prey / Last Guardian - fúzatí indiáni ]
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Alebo ako zo seba urobiť ešte väčšieho kokota, než už sme si všetci mysleli :).
    Daj ešte niečo, bola tu nuda.
    HELLBA
    HELLBA --- ---
    A jen taková malá poznámka. Loon má samozřejmě s WHS podepsané NDA, které se vztahuje i na pomluvy a je zde už několik let zcela nepokrytě porušováno, což mu bylo doposud blahosklonně tolerováno. Ulrik se s Martinem Klímou o jehož práci zde zasvěceně hovoří, ani s nikým z našeho PR oddělení o kterých zde familierně zmiňuje nezná a co tito lidé dělají, jaké mají pravomoci a co si myslí samozřejmě nemůže ani tušit.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HELLBA: mimochodom, Vávra pracuje na dokončení hry, ktorá vychádza o rok, takže nemá čas "vybavovať sa s novinármi"? Zvláštne, podľa jeho fejsbúku a frekvencie 3-4 protiimigrantských, protieurópskych a proputinovských príspevkov denne má dosť voľného času.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A srať, srať sa tam bude dať?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LOL
    HELLBA
    HELLBA --- ---
    Dobrý den "insideři". Dovolte mi abych se s vámi taky podělil o pár insiderských informací z vývoje KCD. Sir Loon ve WHS už mnoho let nepracuje, pracoval tam několik měsíců, na absolutně ničem zásadním se nikdy nepodílel a z aktuálního vývoje nemá žádné informace. Co se týče nepřítomnosti hellby na E3 aby nemusel prezentovat ten ostudný build asi tolik: Počet zhlédnutí EU verze traileru: 2.000.000, počet like vs dislike traileru: 9.400 vs 100. Počet zhlédnutí traileru jinde: další 3+ miliony. Reakce médií a hráčů (IGN, Sony, PC Gamer, Youtubeři) veskrze nadšená. Tolik k Ulrikovu "Dojem byl úplně katastrofální..." Hellba pracuje na dokončení hry, takže neměl čas jít se vybavovat týden s novináři. Děkuji za pozornost.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Pockejte, znamena to tedy, ze hra vychazi za dva mesice? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam