• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: jasne ze cetl, ale datum vydani bylo o vikendu. ja nerikal, ze to sou novinky ze hry, jen je novinka ze na tiscali vysel clanek o KC :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: novinky? Četl jsi ten článek vůbec?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    nejake ty novinky
    Kingdom Come: Deliverance - dojmy z early access bety - Games.cz
    https://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/kingdom-come-deliverance-dojmy-z-early-access-bety-305349
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - The Combat System
    https://www.youtube.com/watch?v=3c_ANy-4TS4
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ULRIK: uprimne, v dnesni dobe prodava kotel her hlavne to PR pred vydanim. Popripade potom nejaka slusiva nalepka "Best PC Game Award" na krabici v obchode, kde to nejakej mudla uvidi bez detailu a koupi. Ty divne informace se velice snadno ututlaji, jakoze to rozhodovani mohlo byt dost podivne a rozhodle predem, ze Assasins Creed je lepsi nez Ni No kuni (ps4 kategorie), Ni no Kuni je lepsi nez Kingdom Come (RPG kategorie), ale Kingdom Come je lepsi nez AC (PC kategorie). Takovej zacarovanej trojuhelnik. Koch, kterej ted KCD distribuuje, je taky velka domaci firma, ti neco dostat musi.
    Je to super PR, meli bychom byt radi ze se ceske hre dari a ne to Vavrovi zavidet, i kdyz asi tak nejak tusime, ze tyhle ty ceny jsou totalni bullshit.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ULRIK: ale vzdyt jo:) Ja myslim, ze valna vetsina lidi chape jak to v tomhle byznysu chodi. Jen par fanboyu ma dojem, ze se nekdo snazi WH ucelove pospinit:p
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DAYSIR: vyhrali cenu za nejlepsi hru s necim, co neni hra, ale demo. Ale neni to ani tak chyba WH, jako hernich novinaru.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KVIIIK: pokud hledas teziste informace v titulku clanku, netřeba dalších slov
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Se nehádejte, takhle se ocenění dělaj a je to ještě dobrý. V čechách je tak málo lidí, že třeba v ocenění reklam o tom rozhodují jejich vlastní tvůrci a pokud se jim tam vloudí někdo třetí, novej, kdo navíc se svojí reklamou vede i statistiky, tak ho vyrazej s tím že nemůže soutěžit.
    Takže gamescon je ještě zlatej a tu cenu to dostalo stejně jako se ocenily ostatní hry, od zaklínačů po Assassíny :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já se přiznám, že furt k tomu mám schizoidní přístup a pocity.

na jednu stranu mne Vávra fakt sere. Ty jeho projevy jsou na pěst. To není pankáč, to je prostě prase.

Ale ta hra – mně se ta hra fakt líbí a to čím dál více. Líbí se mi krajina, líbí se mi postavy a když jsem přežil ksichty na začátku andromedy, tak tady mi přijdou vlastně v pohodě, občas to cukne, ale krčím rameny. Nepovažuju to za alphu a omegu. Navíc tady to není tak strašný jak u BioWare.

Ty středověké Čechy jsou prostě krásný. Že ta grafika bude jakoby starší – opět, je mi to jedno, já mám stylizace rád a ani GTA jsem nehrál protože má photorealistickou grafiku a taky jsem tu hru nakonec nezavrhl jen pro ni, ale protože mi to nakonec přišlo prostě blbý. Kingdom Come je prostě krásný, protože tu krajinu převedli zjevně hezky a dobře. Stavby taky.

Kingdom COme mi přijde po všech stránkách jako něco, co chci hrát. Ale hlavně to musí vyjít. V současnosti už je čím dál víc her v EA co využívají Unreal 4, kterje umí funkční a pěkný biomy a podporuje VR a tím s eposouvají standardy zase někam dál a jinam a jestli se KC bude odkládat, tak už prostě by to bylo akorát milé retro. Musí to hlavně vydat.

Taky se vám přiznám, že v době kdy vyšlo 100 Vávrovejch důvodů o Skyrimu, tak jsem si je objektivně vyhodnotil jako vlastně správný výtky, protože takový chyby tam prostě jsou (mám ve Skyrimu tak tisíc hodin). Zejména to o tom, že tam visej někde kostlivci a všude je zhnilý maso, uprostřed na stole leží mrtvola a vedle v místnosti bydlí lidi a tváří se jakoby nic. To je nejen úchylný a někdo z bethesdy je zjevně úchylák (to samé je ve falloutech), ale taky vám to brání se víc vžít do toho prostředí, protože je to prostě nechutný a hrozně to bije do očí.
    Problém ale je, že to není braný jako kritika Skyrimu, ale jako postoj velkýho chytráka, kterej se sám takhle ke světu chová. Takže já ani spousta lidí ani nechce říct – ale jo, dyk to tak je. A je to tak už od morrowindu a kdyby na to při práci mysleli, mohli to dávno v Bethesdě odstranit. Protože to velkej chytrák hned bere, že má pravdu o světě a vesmíru vůbec – a to nemá, je to jen zabedněný rasista.
    Takže když to někomu ukazuju, jeho jméno odstraňuju. A doufám, že postava co je v KC udělaná podle něj půjde přemodovat (nejlíp na černocha) nebo zabít.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GANDHI: pokud ti formulace nadpisu článku "Ocenění Kingdom Come nemá s Gamescomem nic společného" nepřijde minimálně zavádějící (ne-li rovnou lživá), pak ani odpovídat nemá smysl...

Ale JD má vlastně pravdu: nemá to s Gamescomem společného totiž skutečně nic - jen to vypsal Gamescom, hodnotili to Gamescom novináři, vyšlo to na jejich webovkách pod jejich hlavičkou a vyhlásili to na Gamescomu v primetime. Takže Gamescom vůbec, ve skutečnosti za tím stojí Vávrou podplacení ilumináti.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KVIIIK: a tedy znbovu, v cem datum vytvoreni dokumentu rozporuje to, ze dana zalezitost byla rozhodnuta jiz 21.8.? obdobne v cem danou skutečnost rozporuje pokyn novinarum, aby danou skutečnost nevynaseli na veřejnost dřív nez 24.8. 6:30 pm?

a pokud tim faktickym komentářem myslis tohle [ WASSER @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe. ] asi ani nepotrebuju, abys se k tomu dále vyjadroval

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: Herný vývojár som nebol nikdy, kokot :p.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    JVMLOK: hale ač si pohejtím rád leccos, tak ted fakt nechápu co jim vyčítáš. Šli na přehlídku, v rámci ní můžeš vyhrát, povedlo se to. Fakt nerozumím v čem je to blbě nebo proč by to ten vývojář neměl dělat.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GANDHI: to, že JD je tak trochu ubožák a cucá si z prstu neexistující skandály, kterejch se hateři na Nyxu moc rádi chytaj. A pak ještě maže slušně napsané FAKTICKÉ komentáře upozorňující ho na nepravdivost jeho tvrzení.
    CLAVEN: bývalý herní vývojář, bývalý novinář... pověz nám o sobě ještě něco, trapně se můžem cítit i za tebe ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: včera jsem videl cernocha v Ritchieho Artusovi - to je jasnej dukaz ze cernosi ve stredovekejch Cehach byli:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: nechej toho, nebo vytáhnou dokumenty o tom, že tam musej bejt černoši :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WASSER: trosku se v tom ztracim - co ma spolecnyho s datem rozhodnuti o vitezich, datum vytvoreni nejakyho dokumentu pro pisalky?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WASSER: ako bývalý novinár som sa na tých tvojich posledných dvoch vetách dobre zasmial.
    Pletieš si spravodajstvo s publicistikou, každopádne by si sa nemal fundovane vyjadrovať k veciam, ktorým nerozumieš.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Hadame se o hovne. KCD si snad zaslouzi nejaky oceneni, az to bude vydana hra, do te doby leda za pekny demo. Z tohohle pohledu je oceneni z Gamescomu ukazkou naproste debility a marketingovyho hype, na kterej jsme zvykli mozna tak od EA a od RSI.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam