MAART: to je velice svérázná ublíženecká babišovská interpretace toho, co se skutečně (ne)stalo, co Vávra blbě udělal nebo řekl (a za co se vlastně i omlouval nebo to v Německu s Klímou vysvětlovali) a přijde mi kouzelné, jak to fakt na tohle v čechách se umí prodat. Chytří češi se nenechají, zlý brusel, hyperkorektnost a já nevím co, ačkoliv nikdo tu ani neumí to co kritici skutečně píšou přečíst, případně ignorují i historii toho jak došlo k případu s černochama (kterej ale spáchal jistej neodpočatej jedinec ve studiu = verze, kterou docela pěkně osvětluje na i zde uvedeném videu jeden ze zásadních členů Warhorse).
V zásadě je to nezvládnutá část marketingové komunikace Warhorse a jednoho jejich zásadního zaměstnance, kterej je jakkoliv talentovanej, tak se chová jako křemen, která se trochu zvrtla a vyvolává reakce.
Akorát teda v čechách je ta ublíženecká interpretace už dost obtěžující, a taky jsem si všiml že ty blogy který se tomu věnujou (nutno podotknout, že vlasně lživě), jsou dost podivné, vlastně bych i v některých případech nebyl daleko od názoru, že jejich autoři jsou pitomci.