• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TOFI
    TOFI --- ---
    ALMAD: odpovida to tomu, ze z pohledu ceske kotliny to bezpochyb nejdrazsi ceska hra za 100 milionu korun je, z pohledu svetove herni sceny je to zlomek toho co stalo napriklad Gta5, ktere vyslo na 5 miliard korun, nedokazu odhadnou na kolik vyjde RDR2, ktere je zatim ve vyrobe a vyjde na podzim.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: 1.01
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    to co patch? mate stale 1.01 nebo 1.02?
    HOUH
    HOUH --- ---
    tak co kupujete?? ja asi jo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALMAD: Nedonúti to nikoho zdvíhať žiadne laťky. Nie je to revolučné, je to retro.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak nevypada to uplne zle, jen se mi to teda zda dost neintuitivni - napr. atm resim problem, co mam delat. Mam lockpicky i klice od Kunesovi truhly, kumpani cekaj za chlivkem, ale truhla nechce interagovat a kumpani se nechtej bavit (rozumej option se zobrazuje, ale je neaktivni) - nemam absolutniho tucha co delat a moznost vzhledem k funkcnosti sejvovani, ze se pokusim resit to opustenim hry a opetovnym spustenim, protoze se mi to jevi jako zjevnej bug, me dost sere.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    Líbí se mi, jak se o tom u nás píše jako u nejvíc nejdražší hře ever a venku o tom, jak je super, že malé indie studio zvládne vydat hru, co donutí AAA hráče zvednout laťku ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: No, počkám si na recenzi v Levelu a kouknu na nějaký lets playe. Navíc PC, který by to rozchodilo budu mít stejně nejdřív tak za měsíc. :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GeForce GTX 1060 News - Kingdom Come: Deliverance PC Performance Report
    https://www.game-debate.com/news/24533/kingdom-come-deliverance-pc-performance-report
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONZA09: No ale maj tam i další recenze na produkty který sami prodávaj a žádná hitparáda...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: Vibrátor si vyzkoušela celá rodina a strejda je s nim hodně spokojenej.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SIRLOON: No už jenom to, že je to recenze firmy, která tu hru prodává, a přímo na stránce e-shopu, je záruka objektivity asi taková jako ta náhodně generovaná reklama s hodnocením zákazníků. :D
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Jako taky uz jsem videl i vynikajici hodnoceni, nejvetsi pruser je asi s performance, ale jinak celkem hodne dobry :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TOFI: nevim kdo je autor, ale co si mam myslet o cloveku, co si ani neraci zjistit kdy se hra zacala delat?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GANDHI: lidi to moc nehrali, protoze ta hra se neudrzela na nohou dele jak hodinu a ani na hw v tehdejsi dobe povazovany za top end se to nejak zvlast nehejbalo. jiank - dohral jsem ji 4x ( za vsechny hlavni frakce). prumerna doba jednoho pruchodu cca 70 hodin.
    herni mechanismy byly neuveritelne rozmanite, ale davaly smysl, a stejny pocit mam zatim z KCD.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HNIZDO: Boiling point byl super, i kdyz zabugovanej a exploitovatelnej like hell:) Ale na druhou stranu to bykla imho stracne uzce zamerena hra co se hracsky zakladny tyce, navic s relativne mizernym marketingem. Zkus se schvalne poptat, kdo to hral, resp. kdo to dohral:) Chapu, ze z obchodni hlediska je to mene dulezity, nez cislo, kolik lidi si to koupi, nicmene je to imho jeden z faktoru, proc po tom zadnej podobne slozitej projekt nevznikl.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BOBBYLON: jako myslis ze herni mechanika je vec casu? to si zkus ten Boiling Point, abys videl co od te doby nikdo nedokazal. Az do ted.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A co teprve jak to bude vypadat když to srovnáte s Golden Axe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam