• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    BOBBYLON: a jakou menu ze to tezi?
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    kdyby nekdo nechtel podporit Bakalu, DVTV a Respekt, venku je cca 2 hodiny try before buy od Codexu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: to chápem
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: ok, mozna prehanim - nicmene na ponoreni do hry cernej loadscreen fakt neprida
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: aha, mňa moc neodmietajú, stalo sa mi to asi dvakrát, nemám prehnané požiadavky :P
    ale ten loading je každopádne omnoho kratší ako 10 sekúnd.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: myslel jsem v okamziku, kdy te kupcik odmitne tak te to vykopne do hry, takze nasleduje znovu loading screen pri dialogu a opet loadscreen, kdyz iniciujes haggle
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: to bude nejaká Master Race featura, ja mám loading screen u hagglingu len jeden a má tak možno dve sekundy.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    trochu mne serou laodscreeny u kazdyho dialogu - u takovyho smlouvani si clovek az skoro rika, jestli to neni skrytej mechanismus, jak donutit hrace akceptovat cenu, aby se vyhnul dvoum cca deseti sekundovejm loadscreenum:)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Moje prvni hodka: PC verze 1.2. GTX 970 Ultrahigh cca 30fps. Grafika celkove super, nemam probelmy s doskakovanim textur, sem tam low res detaily. Animace sou spatny a celkove me vytrhavaj ze zprostredkovani sveta KCD.
    Na druhou stranu jsem nadsenej z toho, jak pojali questy a detaily ktere muze hrac prehlednout, ale jsou tam. Jestli to takhle pujde dal tak to pro me i pres tu prkenost v animacivh, bude skvela hra.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: ok, v ramci spravedlive diskuze by se tedka mel omluvit kviiik... sam to vyzadoval, tak by mel byt schopny to i udelat
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Keďže Kvík sa neobťažoval svoje sračky niečím podložiť, tu je najnovšie info od WH, ktorí sa konečne uráčili niečo k tomu povedať.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw ad combat system - prijde vam taky ponekud neintuitivni (ba primo proti smyslu), ze hra vas nuti pro provadeni uderu hejbat mysi resp ovladacem presne do opacnyho smeru nez byste vedli uder?:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: hele nevim, pustil jsem to jen na chvili, abych si odfrk od prace
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: ten zdroj poprosím, zrazu si nejak ticho.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Nestacilo by se zeptat Mikeeho namisto nadavani si?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: Ty si hlupák. Je to ZAMKNUTÝ post od moderátora (zelená farba a flair "moderator" by to mohli naznačiť aj tebe). Moderátori na tomto subreddite sú obyčajne priamo CM od Warhorse, ako by si vedel, keby si tam nebol prvý deň.

Takže ešte raz sa pýtam - z akého zdroja vychádzaš ty? K veci a fakticky, prosím.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CLAVEN: poslal jsi odkaz na zrušený subredit od někoho, kdo nemá s WH nis společnýho. A proč zrušený? protože to nebyla pravda. Argument level: Claven :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: za čo sa mám ospravedlňovať? Že vychádzam z tvrdenia moderátora oficiálneho subredditu? Nespadol si na hlavu?
    Z čoho vychádzaš ty?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CLAVEN: hele a víš že jo? omluvíš se, když ten patch kompatibilní opravdu bude? :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: nech sa páči zdroj
    PSA: Do not play it if you have it as your save will be erased from the day 1 patch (1.02) : kingdomcome
    https://www.reddit.com/...ingdomcome/comments/7x3zkc/psa_do_not_play_it_if_you_have_it_as_your_save/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam