• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SAMIEL:
    CLAVEN: ptas se spravne, neskacu... ale mohl bych, pokud by ovladani nevymyslel botnik
    skakal jsem jednou kdyz jsem utikal pred nejakyma banditama... a nepreskocil jsem malou zidku... byla moc sikoka... pohym jsem sice delal, a asi jsem si myslel ze to ve hre preskocim, ale ne... nepreskocil jsem...
    (ne kvuli tlacitkum, neslo to)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: mne sa neskáče v behu nijak, za 25 hodín hry som to nepotreboval ani raz. Prečo skáčeš v behu?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SAMIEL: jak se ti skace v behu?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    KOUDY: PS4
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KOUDY: bacha na něj! ten mod nedělá quicksave ale autosave, což může rozbíjet hru! (pracuje se na opravě)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TOFI: co to je za kecy?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SAMIEL: si stahni ten save mod z nexusmods a je to.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Tak tuhle se mi treba stalo to, ze to zahlasilo save pri vzeti questu, ale zjevne se to neulozilo, protoze kdyz me pak zabili lupici, tak me to vratilo o den zpet do savu v hospode po spani.
    TOFI
    TOFI --- ---
    [4K] Kingdom Come Deliverance – PC 4K Max vs. PS4 Pro vs. Xbox One X Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=bGc7Hr68X9g
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ja si zatim hru nemuzu vynachvalit je to hrozna jizda a prdel, hra mi jede na 50-70 fps vse na max, a to mam upscale v nvidii panelu full hd na 200%
    6700k, 1080, 32gb ram, tobii tracker, vse jede bez zaseku

jinak vyborny qeusty jsou s tim picusem ptackem v laznich po honu a pak kdyz potkate kneze co nema k chlastu daleko to sem malem spadl smichy pod stul
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    berte to pozitivne sejvovanim si vypestujete zavislost na alkoholu a lepsi vydrz pri jeho konzumaci
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PETINY: Hrebenar-nehrebenar, tie Hoblujove FB posty sú slušná mozgová smrť. Najlepšie je zdieľanie toho prokremeľského mamrda, hlavne že má Hobluj plnú hubu toho, jak nenávidí boľševikov.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CHRMLE: neulozi, o tom mluvil ve FC Martin, ze by to zase vedlo ke klasickemu exploitovani load&save, jen trochu zdlouhavemu
    PETINY
    PETINY --- ---
    TOFI: tvl linkovat Hrebenara, vážně?
    Jiří Hrebenar – Exotopedia
    https://www.exotopedia.com/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Hrebenar
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHRMLE: Hra sa autosavuje v nejakých bodoch main story a keď spíš. Inak musíš použiť sejvovicu. Žiadny save on quit tam nie je.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    další hnidopisska: ve hre pry není pritomna magie, ale ten muj trouba dokaze z kdejakého kamenyho sloupku a pomnicku (na kterym není jediny naznak neceho, co by mohlo nest nejaky citelny zapis), precist několik jmen, prestoze neumi cist. ZAZRAK!
    TOFI
    TOFI --- ---
    VIRIK: to je tak kdyz Warhorse tezi na pozadi bitcoiny :-)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    CLAVEN: oukej, když ne, tak ne... jenom je to divný, že to říkali vývojáři a včera i lirik uklidňoval všechny když končil, že když odejde, tak je to v cajku... ale tak když říkáš že ne, tak ti holt věřím...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    máte to v tom videu, v rozhovoru s Klímou.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CHRMLE: imho ne, jsou nejaky pribehovy autosave pointy, ale jestli se nepletu, bez sejvovice a spani se nehnes. Ja uz si nainstaloval z nexusu unlimited saving, v kombinaci s obcasnym zasekem nebo bugem jsem to vyhodnotil jako (preventivni) usporu casu, ktera neni na ukor zazitku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam