• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SAMIEL: a da se to porad pouzit pro "zverinovy" questy?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: to by mohol povedať každý :P
    TOFI
    TOFI --- ---
    RECENZE Kingdom Come Deliverance PC 1.2 • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-18-recenze-kingdom-come-deliverance-pc-1-2
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SAMIEL: purification through fire, 100% stredovek
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Btw. Když toho králíka upečete, tak to instantně shodí ten "stolen" tag.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GANDHI: j toho jsem si vsim uz u toho prvniho lovu kraliku, a oznacovali se mi jen nektery coz uz nechapu vubec.

CLAVEN: ...... tohle se mi delo kdyz jsem lovil legalne na prikaz svyho pana.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tohle chapu (jen konstatuju, ze je to tak s veskerou zverinnou) - spis nechapu tu vec, na niz si stezuje Gurbon - to ma hrac cekat, nez se maso casem zlegalizuje a zkazi?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Lebo si pytliak. Lovíš v lesoch, ktoré patria šľachte.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GURBON: zvlastni, protoze i to co jsem si ulovil sam je oznaceny jako kradeny a straz to pri sacovani zkonfiskuje
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: asi budou i spoty, kde se spawnujou casteji - ja v lesich mezi mlejnem a sasau narazil primo na misto, ktery bylo nasledne oznaceny v mape jako boar hunting spot. imho jich bude takhle rozesetejch vic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRIZER: Ja hrám na gamepade, mám v tom 65 hodín, jak som k svojmu zdeseniu včera zistil, a s ovládaním nemám problémy.
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOUDY: nemusis, ja je potkavam relativne casto, jestli jsou to konkretni mista nebo jen mas smulu netusim
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FRIZER: Ale jsou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jako jo, je to porad dobry, ale jsou momenty kdy mam chut mlatit (tvurcum) hlavou do zdi:
    spoiler: ( # maso # )
    #Najdu hospodskyho kterej chce abych mu napytlacil nejaky maso, s tim ze vi, ze se to nesmi. Vratim se do lesa a najdu zenckou jak kucha srnku. Sjedu ji ze se to nesmi, ta necha srnku lezet a odchazi. Ja srnku vykucham a rikam si hura, maso bez prace a uhanim zpet za hostinskym. Ten me spari hlaskou "tohle vypada jako kradeny, to od tebe nekoupim." To ze pozna kradeny maso od nekradenyho bych jeste zvladnul, ale ze mu vadi, ze jsem mu dones neco kradenyho, kdyz me o to v podstate sam pozadal me vyslovene sere.#
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Furt beham po lesich a nemuzu najit zadny divocaky...srnky a jeleni dobry..zajici dobry..ale divocaci nikde...musim nejdriv udelat nejakej pokrocilej quest nebo neco?..nebo se divocaci spawnujou jen na urcitejch mistech?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TOFI: No to ne, i když ty systemy by měli být na gamepad jak dělaný, ale asi nejsou co?!
    TOFI
    TOFI --- ---
    FRIZER: na gamepadu jo?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ja teda jak všichni nadávaj že souboje, vylamování a lukostřelba jsou těžké tak mě to naopak vyhovuje....a nic extremniho to neni....po 40 sipech kdyz jsem ulovil 8 kraliku uz jsem skolil i vysokou a furt se zlepšuje, perk dřepař mě hodně pobavil a dává smysl a souboje se taky daj, za mě super. Za 11 hodin dva dvousekundový záseky a chlapik se mi propad do silnice, ale vynořil se o ulici dál....Slavíci pochytání, jsem na sebe hrdej...)

Ale člověk musí mít rád RPG a nebýt "casual"
    RAPTORCZ
    RAPTORCZ --- ---
    Ma na zacatku nejaky extra vliv jake statistiky clovek zvoli? Myslim v tom rozhovoru, jak matka dava otazky. Pomuze ta ci ona volba k necemu vyrazne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PSA: Ten biely spoiler tag sa na mobilnej appke nezobrazuje, používajte prosím tento:

<table><tr><td bgcolor="#000000"><font color="#ffffff" size="2"><b>spoiler:</b> ( #ceho_se_spoiler_tyka# )
    </font> <font size="2" color="#000000"> #zde_vlozte_spoiler# </font></td></tr></table>
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam