• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CROME: dyž si to mohl myslet Reagan a použít to v kampani.. ;)

btw. kdo poslouchá Chinaski, tak to je fakt lempl, to je vědecky ověřenej fakt..
    PETINY
    PETINY --- ---
    CROME
    CROME --- ---
    PETINY: kdyz o tom vis hovno tak prosim nekomentuj Born in the USA fakt neni o nacionalismu
    JONY
    JONY --- ---
    CLAVEN: kdyby se Vávra krotil ve svých politických agitacich a masiblovani, mohl celý tento problém v pohodě odargumentovat jak píšeš a za blbce by byla jen druhá strana jako tenhle manik. A v konečném efektu my pro svůj kampf získal mnohem víc bodíků imho :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Tvl vidim Virika, skoncilo mu premium? :D
    Btw jestli se vrati do cech nejaci lide z Hangaru 13, tak by mohlo WH dostat docela slusne posily
    PETINY
    PETINY --- ---
    OMNIHASH: tak určitě, antifašistický Ministry většinou poslouchám jen v kolektivu nahejch pravicovejch extremistů, když společně hajlujeme v jedný vaně. Co tam máš dál? Kdo poslouchá "Pohoda, klídek, tabáček" od Chinaski je lempl? Kdo poslouchá "Last Christmas" od Wham je latentní homosexuál? Co třeba "Born in the USA" od Springsteena, to je nacionalistický, takže taky de facto pro nácky. Fascinující dedukce.

CLAVEN: jak kdy, s některýma jeho názorama souhlasím, s některýma ne. Ty ale vypadáš, že ti vávra na nějaký herní konferenci strčil palec doprdele, když chytáš na první našlápnutí hned, jak sem kdokoliv napíše něco byť jen vzdáleně připomínající obhajobu vávry :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DEEFHA: možný je všechno, čtyřicet let starej metal je opravdu mimo můj záběr, nicméně pokud mi někdo položí otázku, jestli je nácek, když poslouchá song, kde se hajluje sedm minut v kuse, tak je odpověď v 99,9% ano.
    LOPIK: Reichsführer SS
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NE7RA: (taky jsem to myslel ironicky)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CYBERKOTLIK: fakt? sam mas koukam problem ironii poznat :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LOPIK: dúfam, že ma už nikdy nebude nikto obviňovať z toho, že si neviem uznať omyl :P
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SAMIEL: jsem nevěděl, že Neruda někoho kvůli tomu zabil.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CLAVEN: Musím teda uznat, že tys mě tou reakcí na hru i přes to pičovanie fakt překvapil - restekp!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Já ty komentáře pod článkem v Guardianu miluju. Tolik humoru, tolik nadhledu. Občas i víc než v článku samotném.

Kingdom yet-to-come: Awaiting patch deliverance.
    Hehe.

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Aby som teda svoje pičovanie na Vávru zase niečím vyvážil, opakujem, že hra je dobrá až výborná (primárne mi na nej momentálne vadia gamebreaking bugy, mazanie sejvov a podobné veselosti).

Na rozdiel od svojich úvodných dojmov aj Terzovej recenzie by som po desiatkach hodín pôvodné hodnotenie zvýšil a kľudne by som dal s bugmi 75/100, bez bugov kľudne 85/100.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NE7RA: ja to myslel ironicky, nicmene jestli je pro tebe kazdej ve triku sparta nacek, tak gratuluju
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CYBERKOTLIK: nebo Sparta
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TRAZE: Průser právě je, že za politickou (ne)korektnost se v posledních letech schovává cokoliv od nadávání na imigranty, rasismus, národovectví, homofobii, antifeminismus a všechny možný další šovinismy. A jak se to začalo obrušovat, tak se z toho stal mainstream. A ne jen u nás právě.

DEEFHA: To jo, pochybuju, že kdyby to byla nazi-like písnička, tak jim tam bude hostovat Jello Biafra.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK: a ne, není to ani v rozporu s tím, že jde o talentovanýho člověka, kterej má svý dobrý nápady a nyní i světovej úspěch, a zaslouženej.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Recenze v Guardianu: https://www.theguardian.com/games/2018/feb/15/kingdom-come-deliverance-review-medieval-rpg

A komentář, který mě rozsekal:
    I've seen things you people wouldn't believe. Gigantic sentient asses barrelling through the frigid reaches of outer space. Sheep turning down a drink. 3 star Guardian reviews. All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time to die

Pravda, abyste ho docenili, musíte znát klíčovou scénu z Blade Runnera :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SAMIEL: Chápeš dúfam, že o tričku Burzumu to vôbec nie je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam