• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MYKEZ: naprosto chápu, i když selekce zajímavá :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Už mě to fakt nebaví mazat, tak doporučuju založit si fanklub Dana Vávry a jeho světonázorů...
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    PETINY: v minulosti nebyli na uzemi Cech cernosi a taky je to kdekym povazovany za rasismus evidentne
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BOBBYLON: A co je na tom rasistického?
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    PETINY: ...Jews were considered the 'King's own' and under his protection, so that if the townspeople were inclined to commit a pogrom (to set fire to the quarter and massacre the inhabitants), they would have to pay the King hefty 'reparations'. Some Kings looked forward to such pogroms as a good source of income, others protected 'their' Jews.
    PETINY
    PETINY --- ---
    BOBBYLON: sauce?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: Teď už mam jenom normální poklesy fps, kterejch jsem si předtim nevšiml :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SNOO: Já jsem vyřešil, ale bylo to W7, které prostě neumí pracovat s cpu na 100%, takže jsem 3rd party programu kingdomcome.exe ubral uměle jedno 1% výkonu a záseky už se nekonaj :)
    W10 s timhle problém nemaj.

Já mam ale problém, jsem zaseklej v duelu s Runtem, kterýho prostě nemůžu dát, evidentně se budu muset vysrat na pár hodin progressu a jít víc trénovat :(
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Pobavil me jeden quest kterej sem mel udělat stealth stylem ale neslo mi to, tak jsem protagonisty povraždil a poschovával mrtvoly po lese, s pocitem jakej jsem genius a když jsem šel pro odměnu tak me vyfakovali a at se už nikdy neukazuju, asi je nekdo nasel,tak jsem je povraždil taky a pak loadoval
    TOFI
    TOFI --- ---
    MAGE: tak to je fajn, mohli by ted zapracovat na tom czdub.
    GORG
    GORG --- ---
    Why VICE will not cover Kingdom Come: Deliverance
    https://www.youtube.com/watch?v=zQkldhO-b3g
    SNOO
    SNOO --- ---
    VLAKODLAK: ve fullHD je vysledek uplne stejnej. Ted sem to testnul. tam to vypada ze je jedno jaky rozliseni je. dropy jsou a budou.
    Win 10 home.
    zatim jsem ze hry jako z celku lhce v rozpacich :(
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SNOO: Mam to samé, akorát jedu fullhd :( jakej os? tomuhle musíme přijít na kloub :)
    GORG
    GORG --- ---
    Is Kingdom Come Deliverance Racist?
    https://www.youtube.com/watch?v=0MqHva92TWI
    SNOO
    SNOO --- ---
    ahoj, je v poradku ze s i5, gtx 1070 armor, 16gb Ram... medium settings. 1600x900.. dostavam fps dropy ve velkych mestech az nekam ke 35-ti?? na tom stejnym stroji treba w3/fallout 4 na max stabilne 60fps...

delam neco spatne? nebo je na vine engine? nebo jen spatna optimalizace?
    (sry za chybejici diakritiku -mobil)
    dik za nazory
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    SAMIEL: to mi pripomnelo ze v lore je fakt rasisticka stranka o zidovsky historii, se divim ze se toho v mjurice nikdo jeste nechytnul
    MAGE
    MAGE --- ---
    Meta pokořena, Warhorse prodali milion kusů hry Kingdom Come: Deliverance - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...lity/meta-pokorena-warhorse-prodali-milion-kusu-hry-kingdom-come-delivarance/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: KCD ma stejnej rating jako Skyrim. Skyrim ma deti
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: to jsou hezky infrmace a rozhodne hochum uspech preju, ale ohanet se srovnavanim s titulem, kterej je v prodeji uz tri roky a tvrdit, ze ho s KCD nechali v zavesu (nebo uz snad prodali tech 5mio kopii) je trochu zvlastni. Nehlede na to, ze uz vubec neni zmineno v jakem casovem obdobi byly prodeje posuzovany a clanek je doplnen screenshoty nadepsanymi ukazka ze hry, ktere ale ve hre rozhodne videt nemuzeme (tedy pokud neni za ukazku ze hry mozny povazovat blbnuti s anselem):)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GANDHI: deti se ve hrach nevyskytujou kvuli ratingu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam