• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    TOFI
    TOFI --- ---
    KOUDY: njn bitcoin rulez, vid
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOFI: lul ta cena.
    TOFI
    TOFI --- ---
    GORG: Ostrava skladem ma
    NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti K24.cz
    https://www.k24.cz/productVariantGroup/4283/NVIDIA_GeForce_GTX_1080_Ti.html
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    SOMRAK: Jop. Ted bych nekupoval gpu vubec. Mozna nejskej bazar, ale nemas jistotu. Buh vi jak to bude
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SOMRAK: jo, ty karty by jinak měly bejt o hodně levnější. A 1080 mainstreem.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ok, díky za rady.
    a ta nižší verze (jako třeba ta rx560) jsou taky tak nastřelený kvůli těžařům, nebo to už je mimo jejich zájem?

sorry za OT...
    HOUH
    HOUH --- ---
    Kupoval jsem na podzim 1060 za 9k a byl vyber mezi desitkami karet, tu samou dali nedavno na alzu za 13k a do dne byly vsechny pryc.
    GORG
    GORG --- ---
    SOMRAK: Hmm těžaři ty ceny vystřelili nahoru. gtx 1080Ti nemají nikde v ČR skladem
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SOMRAK: ano. Jinak by stála tak sedm.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    VIRIK: uf, uf. 15 litru se mi za to davat teda fakt nechce. To ted vsichni tezi bitcoiny?
    ASUS ROG STRIX GAMING RX580 DirectCU III OC 8GB levně - Grafická karta | Alza.cz
    https://www.alza.cz/asus-rog-strix-gaming-rx580-directcu-iii-oc-8gb-levne-d4981502.htm
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SOMRAK: odpovídala by tak RX580 8G paměti, ale ty na trhu nejsou. Pokud to chceš plynule, tak pak jsou na trhu 1060, ale za cenu defakto 1070. Protože karty prostě nejsou.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    na jakejch grafarnach jedete, přemýšlím o upgradu (z ATI 290X). Tohle by snad mohlo stačit, ne? I když třeba na game-debate.com se tvrdí, že to nedosahuje ani spodní hranice doporučenýho HW.
    ASUS ROG STRIX GAMING RX560 DirectCU II OC 4GB - Grafická karta | Alza.cz
    https://www.alza.cz/asus-rog-strix-gaming-rx560-directcu-ii-oc-4gb-d5075775.htm#popis
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    SNOO: jojo, propady maji vsichni i se silnymi stroji, vicemene to nezavisi na nasatveni
    MYKEZ: mno, tam by bylo dle tohoto klubu dost prazdno, ne?
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    skill trubadur - lázně zdarma, doufám, že včetně děvčat. :) paráda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Jojo, lukem. Asi dost záleží jak na tom seš, jako skill. Já ho umečoval napoprvý a proti bitvě samotný to bylo naprosto easy. Spíš se krýt, dělat mistrovské úhyby nebo jak se to jmenuje a až je rozhozenej tak útočit. Ostatně tak bojuju skoro se všema.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: ten boss fight. Koukal jsem že to lidi sulej lukem...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: pripadne se pousti skript reputace bez ohledu na to o koho jde v kontextu - vyhrozujes banditum co te prepadli ze je zabijes a zhorsi se ti u nich povest. Duh
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: nedáváš ten finál bossfight? Nebo tu bitvu předtím?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Trošku mě sere prcek, posledních 6 hodin ve hře jsem strávil snahou se přes něj dostat. Asi bych se na to měl vysrat a naloadovat něco před tím a hrát jinak co.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    zdar nevite kde najit mladyho ptacka ja ho dotahnul z honu domu a pak jsem sel delat jiny ukoly a ted ho v ratajich nemuzu najit v postely uz nelezi

a mam donyst jednomu kozeluhoj tri kuze z kance ale nemam na nej interakci nejde s nim mluvit jde ho jen okrast asi bug co nebo mam prijit v urcity cas?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TRAZE: If you want to report a bug, please do it here: Support@kingdomcomerpg.com

EDIT: If you report the bugs here in forum or somwhere else there is a risk nobody will see it.
    Reporting it to our support mail is way how to be sure we will see it!

Known Bugs And Reporting new ones - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/known-bugs-and-reporting-new-ones/38160
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam