• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETINY: AC Origins měl první slevu měsíc po releasu. Snad se dočkám i u KCD.
    Jinak v Alze je teď akce šrotovné na Xbox One - Xbox One S tak lze sehnat už za 4500 Kč :)
    Šrotovné na herní konzole Xbox One | Alza.cz
    https://www.alza.cz/srotovne-na-herni-konzole-xbox-one
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ALONSY: jak si lidi stezujou na problemy s grafikou tak na strane pomalejsich PC je to optimalizovany rekl bych velmi slusne, hraju to na ntbku s 2gb gpu, 8gb ram a s nizkym nastavenim to jede uplne v pohode kolem 30fps... co jsem ale koukal na naky videa tak to dost chce mit to na SSD, coz ja mam a loadingy jsou taktez naprosto v klidu; celkove to zatim hodne prekonalo moje ocekavani a uvod me vtahl mnohem vic, nez treba takovej W3, coz je uspech samo o sobe
    PETINY
    PETINY --- ---
    ALONSY: NECROMAN: to asi jo, ale čekat na nějakou slevu je teď asi na dlouho, Warhorse pro to nemá žádnej důvod. Dovedu si představit, kdyby mělo KC:D třeba 30% off na letní Steam sale, ale do tý doby by mě jakákoliv sleva na přímým distribučním kanálu asi dost překvapila.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETINY: za sebe - hru jsem zatím nekoupil, ale rozhodně to mám v plánu až bude v nějaké akci a budou opraveny nejzásadnější bugy. Podobně Witchera 3 jsem koupil až v Enhanced edici za 20$. Takových lidí budou podle mě statisíce.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já třeba čekám, až budu mít prachy na novej počítač. Výhoda je, že pak to bude rozhodně odbugovaný a za pár stovek. :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO:
    PETINY: Uz par mesicu to nahoru neleze a naopak sel btc z 20 tisic dolaru na 6..ted je okolo deseti a lidi kteri investovali do tezeni kdyz byl bitcoin a alty nahore sou ted dost nasrani :)..Navic pokud budou mit nove grafiky od nvidie locknute tezeni..tak to bude taky sranda
    HNIZDO: ale meni..aly sly nahoru spolu s btc a btc spadlo jak svin..takze i alty sly dolu..je to jako s tezbou ropy..jakmile se cena dostane pod urcitou uroven tak se ti tezit nevyplati.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CYBERKOTLIK: jj budu to brat az po serii patchu v prubehu roku.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PETINY: dost lidi taky imho ceka na dalsi serii odbugovani, nez si to koupi
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PETINY: a pak první slevové akce pro ty chudší nebo lakomý...
    PETINY
    PETINY --- ---
    KOUDY: tenhle názor se různě objevuje cca rok a pořád to leze jen nahoru, tak nevim :) Ale dejme tomu, pak je otázka, jestli si budeš chtít koupit GPU, co jelo nepřetržitě dva roky v zápřahu.

Jinak 1M+ prodaných kopií, mission successful. Jsem zvědav, jak to poleze dál, za měsíc touhle dobou by to klidně mohlo být u 2M. Podle mě ještě pořád existuje velká spousta nerozhodnutých nebo neznalých hráčů, u kterých potenciál si to koupit, s těma imho zamávají recenze od Angry Joea a Total Biscuita (otázka je, kdy konečně vyjdou).

Dneska mi kolega-KCD pařan v práci povídá, jestli to u nás fakt tak vypadá, a jak to máme v čechách krásný, že se tam v létě musí s manželkou vypravit. To potěšilo.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    KOUDY: btc se netezi na gpu. pro gpu-bound meny se nic nemeni, bohuzel.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DUBAS_: mozna ho chytnes cestou do nebo z lazni, dost casto tam parkuje kone
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    zas je dobry ze az se kurz btc propadne dost dolu tak si vsichni koupime 1080ti za hubicku protoze jich bude na trhu velkej prebytek :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LOL

kupoval som pred pol rokom 1060 AMP za necelých 8 litrov v Alze, teraz stojí skoro 12...
    pojebaní mineri
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    KOZLIKK: to jo, kupoval jsem 1050ti o 1500,- levnejsi nez stoji. Vykloubeny obdobi
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    holt počkám. díky moc za rady. blbej timing. jinak ryzen 1600 to chroupe celkem bez problémů...
    TOFI
    TOFI --- ---
    KOUDY: njn bitcoin rulez, vid
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    HNIZDO: i7 7700k, 32GB ramek a hra je instalovana na ssd. :/ Obecne mam ale s hrou problemy - nejde mi nastavit 4k rozliseni, casto doskakuji textury a pri startu mi i bez klikani obcas pada hra na chybu. :) Drivery mam aktualni.
    Zkusim reinstal a asi pockam na vetsi patch hry.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DIBONE: mno, s Ti bys mel bejt prumer i minima o dost vejs, ja jsem na tom s fullhd lepe a kolega s 2k taky (1080), nastaveni nadoraz. co mas za cpu?
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    SOMRAK: Ja mam 1080ti a v nekterych mistech se dostanu pri 2k rozliseni a nastaveni nekde mezi ultra/high i na 25fps. :) Prumer mam ale tak 50fps.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam