• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SOMRAK: Vlevo dole a vpravo nahore.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    DFOJTIK: a kanci jsou kde? ještě jsem na žádnýho nenarazil.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    dik vyzkousim
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DFOJTIK: V lese na severovýchod od Úžic.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Tyjo, stal jsem se lovcim na Talmbergu. Quest kdy mam NAJEDNOU donest 20 kančího, 150 zaječího a 220 jeleního mi prisel celkem tuhej - maso musíš donest najednou a musí byt cerstve - přes 50% cerstvosti. Takze to musíš nachytat opravdu najednou. Nakonec to ale celkem slo.
    Další quest je sehnat 8 srncich ledvinek. A tady je pruser. Všechny srny ve hre snad zmizely. Uz se 2 herni dny a cca 3 herni hodiny toulam lesy. Zabil jsem za tu dobu 23 jelenu a 5 kancu. A nepotkal jsem jedinou srnu. Kde se vyskytujou srny?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    GREGOR_PRIDE: Zas tak těžký to není, ani se moc nebrání.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NARKOTIX: už se se mnou skoro nikde nebaví. Asi to hraju blbě. :D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    HALCYON: tak doufám ze aspoň farář pan Bohuta byl usetren tvého běsnění:-D
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Jeste jeden prosim
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NARKOTIX: Díky, já už je někde potkal, ale mám pocit, že tu vesnici sem už vyvraždil.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    HALCYON: ve stájích.. Tam co koně.. Úžice, Neuhof...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NARKOTIX: respektive "A Rock and a Hard Place"
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Pánové kde koupím sedlo s batohem na koně?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Já po 50ti hodinách narazil na první vážný bug, když se mi neobjeví dialogová možnost pro postup vedlejšího questu "z kamene"...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    GREGOR_PRIDE: Je, ale zaseklo se mi to hned na zacatku po "hazeni @ na zed Nemcoura". Nahravalo to scenu 20 minut a porad jen cerna obrazovka. Tak jsem pro jistotu prehodila titulky na anglicke a od te doby jedu na nich.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    WEWERKA: na ps4 neni cestina?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Uz jsem rikal ze tu hru po dalsim tydnu miluju?
    Nastesti fuf
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    mate nekdo?
    KINGDOM COME DELIVERANCE - A MUST HAVE MOD
    http://www.youtube.com/watch?v=HmYxWYb019s
    PETINY
    PETINY --- ---
    celkem me stve, ze postava, kterou o pulnoci "nachytam" v knihovne mi vysvetli, proc nespi (cte si potaji) a chce po me vloupat se do kabinetu a vzit zakazanou knizku, me po tom rozhovoru rano naprasi opatovi, protoze jsem vedle toho kabinetu lockpickoval dvere.
    Nemela by tam byt podminka neco jako IF npc="obvious sinner" THEN snitching="disallow" :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    AAZAZEL: pro nás trubadury to řeší all inclusive pobyt v lázních zdarma. ať si ten Jindřich taky někdy odpočine.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    toz dobre to je, obcas mi to spadne v cut scene, ale to chapu neb to hraju na stroji s vykonem jak kalkulacka. Kvuli tomu bych potreboval obcas sejvovat casteji. Diky questu se Zrzkem jsem ted v Uzicich, naucil jsem se cist. Kousek od Neuhofu je nejaka bylinkarka ci co, pripadne v Ratajich skocim do Apatyky a uvidime co bude treba na vyrobu sejvovice...uvazuju spravne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam