• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DASTY1: Hotfix – Version 1.2.5 (Available for PC, upcoming for Consoles)
    We already fixed some of the worst bugs and want to give these fixes to the community as fast as possible. Therefore we will push this to certification on Monday 19.2.

Fix for R2 button being non-responsive in combat
    Fix for issues in quests with Hans Capon
    Fix for quest Ginger in a Pickle

Patchnotes - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/patchnotes/42808
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    BIMBAS: jasný, rozumím, varování by to chtělo, to je fakt. ale většinou se dá zdrhnout v pohodě, prostě zahoď, co jsi napytlačil a utíkej :)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    co resi verze 1.2.5 na ps4 momentalne... nevite ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: já se zásadně neprevlikam, spim v plátové zbroji a všichni maji ke me respekt:)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    BIMBAS: piskani funguje jenom na koupenyho kone
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BIMBAS: Pisar v Uzicich
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    REDSNAKE: njn budu to muset kousnout. Vyspat se neni pokazde moznost a kdyz mas v inventari nalovene maso tak ani neuteces :D
    DUBAS_: jako krajni moznost to je, ale snazime hrat hry tak, jak to vymyslej.
    SOMRAK: jako nemám problém se situací, ok lovim a nesmí se to, jenomže nikde nikdo a najednou naskočí boj. Kdybych je aspon videl nebo slysel
    FRIZER: ale jasne, jenom na tu svou herku pískam jak ocas a ani se nehla, tak si rikam ze mam asi nejakyho kone co neumi prijit na pisknuti. Sebral jsem ho v nejakych stajich na tom prvnim hrade. Hadam ze je to ten na kterem jsem ujel z bitvy v prologu

btw kde se naučím číst ? nějaký klášter nebo tak něco ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: ten kemp před přibyslavicema je imho celej prolezlej skriptama a bohužel nemocnejma skriptama no..
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ABRIEL: no jako prislo mi, ze to je nejaky bugnuty, ale moc sem to neresil... v podstate jediny misto, kde mi na tom zalezelo, byl kemp, ale ten mi prisel celej nejakej prapodivne buglej... hlidky zrovna pryc, tak jsem knockoutnul jednoho spiciho straznyho - hnedka na me vsichni nabehli, i kdyz me proste nemohli videt. To sami, kdyz sem hodil poiton do kotliku - nikde nikdo nebyl, ale jenom jsem to tam hodil, hnedka se vsichni sebehli... Vlastne jediny, co mi prislo v pohode bylo, kdyz sem zapalil sipy - capkove pribehli, nevideli me a zacali hledat po tabore a nakonec si me vsimli... to sem bral.. ale jinak mi to prislo s tim plizenim s pochodni fakt prapodivny...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ABRIEL: Tak to je super zpráva, těším se, až to opraví. Spíš mi to teda přijde jako nedodělávka než bug, ale chápu, že při tak rozsáhlé hře to asi není možné řešit všechno. Ale bylo by to hezké a hře by to zas dodalo trochu hloubky kdyby se člověk musel více připravovat na ty loupeživé akce
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    REDSNAKE: tmave obleceni by melo byt lepsi, ale jak rikas moc to poznat neni
    a pochoden ve stealthu je myslim znamy bug
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    zajímavější rozhovor s tvůrci (a není to Dan :))

Quest: Česká hra Kingdom Come: Deliverance je konečně tady, jak vnímají roky vývoje její tvůrci? | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...ome-deliverance-je-konecne-tady-jak-vnimaji-roky-vyvoje-6705638?player=on
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: přijde mi, že ta mechanika není úplně dotažená, dokonce jsem nezpozoroval ani rozdíl pokud někoho vykrádám s pochodní v ruce. Ten lektvar na vidění ve tmě je zbytečnej. Je teda pravda, že soubojům ve tmě se vyhýbám, protože bejt obklíčenej několika nepřáteli v noci, ve tmě, může vzniknout slušnej zmatek a pokud mají sekery, jakože je mají častěji než meče, tak dokážou nadělat slušnou paseku i ve výborném brnění.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    REDSNAKE: faktjo? To zkusím... Já sem bral tmavý kožený věci, celkem slušný noisement a visibility a bylo to cajk... Vyzkouším...
    TOFI
    TOFI --- ---
    bylo?
    Kingdom Come: Deliverance - Till Our Heads Turn White [No Instrumentals]
    https://www.youtube.com/watch?v=qoXUHFCp7c8&feature=youtu.be
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: ja kradu a loupim hambatej, nejsem si jist jestli nejakej light set poskytuje vuci hambarskymu pristupu nejakou vyhodu
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    FRIZER: ale myslim, ze vetsina lidi pri loveni se sirem jeste ponika ani nema... jako kdybych se na ten fight nepripravil uz v tabore (kde jsem to savenul vyspanim predtim, nez jsem si promluvil s lordikem), tak me taky rozsekaj... Ale uz mam takovej ten zvyk se narvat do full zbroje jakmile na sobe vyslovene nepotrebuju mit scouting kroj...

To je vlastne featura, kterou bych tam klidne pridal - mit predpripraveny "sety" obleceni... takhle se mi stava pravidelne, ze prodavam veci ze setu na scouting a pak jsem nasranej, ze jsem ty krasne kozene boty prodal...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A hned na zacatku ti to říká ze když drzis shift či co tak se autoaim zruší, s útěkem fakt není problem
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: tak si zavolám koně a ujedu asi ne, a az trochu naleveluju tak se vrátím a vyndam je ne, to ses nejakej studak?
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    BIMBAS: "lovim v lese, bez zbroje jen s lukem a z ničeho nic jsem v combatu s třema zbrojnošema. Dvě hodiny progresu v piči a nic z toho protože mě dorubali jak psa." Tak to je právě ten záměr. Mě se to naopak líbí. Save on exit by byl asi pohodlnější, OK, ale není problém skočit si do lázní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam