• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SOMRAK: ani jedny uzice nepocitam jako romanci :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    GANDHI: ty Uzice počítáš jako romanci? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    kolik tech romanci tam vlastne je? Ja zatim narazil na dve
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ELECTRICKOTA: jako že to snad opraví. teď se to nedá dohrát.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: Hele ale taky sem tam na ni vlitnul ve full armoru a svete div se - mohla na me oci nechat! Dokonce jsem dostal i pusu...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SOMRAK: no to mi bylo jasný :) Jen jsem nepochopil tu souvislost s tím Patchem...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: tohle nebylo v boji, ja se primymu stretu vyhejbam jako cert krizi - ale mas pravdu ze je tam na to perk, kterej zvysuje sanci ze zdrhnou z boje. Imho je tam v systemu nejak zabudovanej szastrasovaci efekt zbroje (ten perk na to i odkazuje) - takze chlapik v plnoplatu budi holt respekt
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: oni casto i z boje utikaj, mozna za to muze nejakej skill, krvelacnost nebo tak. pak se po chvili vracej, staci pockat fakt pul minutky, minutu.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    docela mne potesilo, ze se daj questovy kuman kempy i bandit kempy (ie ty vetsi s 5-7 nepratelema) udelat i komplet stealthkill postupem a ne jen kiteovanim po lese s lukem:)

nicmene mel jsem tam i veselej bug, resp chybu AI - povrazdil jsem takhle komplet kemp a s pocitem dobre odvedene prace, protoze uz padla tma, jsem se rozhodl rovnou v kempu prespat. Pred svitanim jsem vstal a koukam, hned vedle si klidne podrimuje bandita kterej se v noci vratil (nejspis se mi ztratil v lese, kdyz se mne snazili najit) :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SOMRAK: Dtto, tiež čakám na patch kvôli tomu istému
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ELECTRICKOTA: já to hraju v angličtině... Merhojed
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SOMRAK: Mrchojedům?
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    NEVILL: já si právě říkal, jak jsem už drsnej...naběhl jsem na Kumány, pákrát jsem se blbě kryl, nevšiml si lučištníků...a pak jsem si říkal, kdy já vlastně naposled ukládal. :) Ale to mi právě přijde dobrý.
    teď čekám na 1.3 patch kvůli těm Mrchojedům.
    MERCUTI0
    MERCUTI0 --- ---
    Ahojte,

nemate niekto skusenost s tym Optimized Graphic Presets Modom?

Optimized Graphic Presets at Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/121

ma to zmysel? lebo dost am sere ze to musim hrat na medium s framedropmi - nebudem sem davat svoje specs, ale je to jedina hra co nemozem hrat na high / ultra :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DASTY1: Davam i tezke truhly na prvni pokus. Ty lehke jsem daval ze zacatku, tedy az po patchi (pokud mel vliv) a hlavne kdyz jsem se s tim nesral prilis pomalu (:
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Stejně je to sranda, jsem se od začátku hnal po tom hlavním příběhu, takže s nic moc výzbrojí a stats jsem prošel tou první bitvou a zjistil jsem že ten duel s Prckem prostě nedám. Tak jsem se teda vrátil zpět, věnoval jsem se jiným questům, pořádně se vyzbrojil, trénoval jsem s Bernardem, vymlátil několik táborů s bandity až jsem si říkal že teď by to už asi šlo. Tak dobrý, bitva šla, vymlátil jsem i ty lučištníky, duel s Prckem...a v podstatě dvakrát riposta, jedno bodnutí mečem do ksichtu a bylo to vyřízeno...trapný... :-))
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HNIZDO: pokud to beru podle cen, tak si myslim ze ne, nic nestoji pres 3k (a podobny ceny jsou +/- skoro od zacatku). To samy vlastne i zbrane, skoro od zacatku taham na koni longsword s 72 stats (zatim jeste nemuzu pouzit) a na nic silnejsiho jsem nenarazil ani jako loot, ani u obchodniku
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DOUPLE: btw ten gear se taky nemeni, tj. ocbhodnici s postupujicim levelem nemaji vyssi armory?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ELECTRICKOTA: Nicmene ten blb se mi stejne nekde ztratil(nevim kam bezel), vymlatil jsem kemp lukem a pripojil se ke mne az v dole... stále v nocni košilce...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HNIZDO: v Rattay mi prijde ze max. jednou za tejden jim skoci jejich limit. Spis si rikam co s tema penezma delat ... mam vicemene endgame gear a 12k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam