• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    EZEE
    EZEE --- ---
    DASTY1: jj mel, hned jak me poskytli azyl v Talmbergu (nebo jak se to jmenuje)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    FRIZER: no dobehnu tam hnedka na pote, co me to vyzve, abych tam sel a dam skipnout cas na dve hodiny... coz me hodi na zacatek dalsi faze... jinak ano, je to nuda desiva...

SOMRAK: tak nvm covece, asi te proste nemaj radi...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: no a co mám jako dvě hodiny dělat na modlitbě nebo zradelne?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: no a co mám jako dvě hodiny dělat na modlitbě nebo zradelne?
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    CHRMLE: jo, několikrát bez chyby.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    FRIZER: se mrkni do denniho rozvrhu kde mas kdy byt... A ono ti to i rika, kdyz se maz z jedny lokace dostavit do druhy :)
    BAT
    BAT --- ---
    Trochu jsem trenoval vareni lektvaru, a vysledky potom prodal alchemakovi v Rataji.
    Druhej den jsem tam zase prisel, a vypadalo to takhle - obchod plnej lullaby potionu, ktery jsem mu prodal, a dle jeho mrzutyho obliceje asi moc na odbyt nejdou :-DDD
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TRAZE: jde o to, ze nevím jak nakládat s denním rozvrhem, po každý me nejakej dement pošle do lagru, par mnichu se modli, par už žere tak jdu do jídelny a hned přiběhne kapucín co tam jako delam, paklic potřebují, prej za zradlo,ale když přinesou jídlo tak jde jediné prodat a mám par susni, třeba 5 grošů a za jeden chce 27 wtf
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    BAT: to na ps4 basic nenastavim..... tak otazka na ostatni.kdo to ma na ps4 zaklad...zazil nekdo bourku a ne jen to mrholeni jak BAT popisuje ?
    BAT
    BAT --- ---
    DASTY1: Ja jsem na PC, a taky se mi obcas zda, ze se to snazi delat jakoze takovy to slaby mrholeni pri posmournym pocasi, ale vypada to divne - jakoby prselo i kdyz nema.
    Ale treba je to moji grafikou, mam to na medium detaily, s vyjimkou rostlinstva, objektu, a prave i efektu pocasi ktery mam na high a mozna to treba chce dat na vyssi nastaveni a bude to vypadat lip - nezkousel jsem.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    jo a hra se mi uklada kdekoliv prespim jak pozoruji..v lese ,v tabotech .... verze 1.2.5 :)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    BAT: no prsi mi take casto, nekdy mi skoro prijde ze z cisteho nebe ..ale bourka ne a ne :/ .pribehove jsem nejdal v Ledecku ale to asi nema vyznam... jeste me napada jestli to neni z duvodu ps4 a nakeho graf.omezeni ..??
    BAT
    BAT --- ---
    DASTY1: jj, velkou bourku s bleskama a vsim co k tomu patri, a jinak obecne mi ve hre na vkus prsi mozna az moc casto (muj subjektivni dojem je ze aspon kazdej druhej den).
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Hp/Stamina bars auto-hide - nacpal jsem to na nexus, ve verzi ktera nevyzaduje manipulaci s originalnim "scripts.pak", tak pokud jste si tu nekdo stahnul tu starou verzi z google drive, tak si spis radsi vemte tohle.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ABRIEL: taky to tak mam... asi to bude tim, jak narychlo jsem klaster opoustel - asi po tejdnu v klastere jsem nevedel, jak to tomu niggovi dokazat... tak jsem ho vykuchal a v zachvatu zdrhl...

... ale ted se nemuzu k sazave ani priblizit, premyslim, ze bych to pretrpel jeste jednou a hnedka od zacatku jel podle navodu, pac myslim, ze sem to trochu rozbil...

Jenom se chci zeptat - povedlo se vam prepisovani textu v tom klastere? Jako ze sem si byl sakra jistej, ze sem to dekriptizoval spravne, nicmene pokazdy sem dostal zjebnuto, kolik je tam chyb... tak sem asi dement, nebo mi utika nejaka mechanika?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    jo
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    hele mel jste nekdo ve hre bourku ??? mimo naky skript ci questovou zalezitost ?
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    myslim, ze to je po patchi 1.3 ale nejsem si tim jistej - vsimli jste si nekdo ze ted po fast travelu nejdriv zacne neco dit, ale hra se jeste nacita? Takze treba prepadeni od banditu znamena ze do me zacnou mlatit jeste driv nez dostanu ovladani
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    EZEE: to nezmeni podle me ani patch 1.3 :/ , jde asi o zvyk.... ja si nastesti zvyknul a pochybuju ze to na ps4 bude do budoucna lepsi ....
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    TRAZE: já se s tím paral 2 dny. ale zdárně dokončeno, jdu slavit do lázní. ty klíče se třeba budou hodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam