• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    GANDHI: k tomu mam potrebu naprosto zbytecne upresnit, ze to neni stejne tlacitko - omraceni mas k dispozici stale jak bylo, a stealth kill dykou pribude jako dalsi moznost.
    Na PC je to defaultne dlouhe drzeni E pro omraceni, a dlouhe drzeni F pro zapichnuti dykou.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SOMRAK: jako vyslovene to nepotrebuji k nicemu , jen mi porad vrtalo hlavou proc kdyz na ni najedu v inventari tak se rozsvítí slot (pro stít) a nelze to tam mit,tudiz pouzit.... by stacila naka napoveda ze jeste nemuzu pouzit a proc..... ale moc jsem to nezkoumal a treba tam ta vysvetlivka nekde je.... zatim nejlepsi manual ke hre je pro me GANDHI :))))
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    fungoval jsem krásně bez stealth killu celou hru... a teď má sakra problém při nočním přepadu Talmbergu...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GANDHI: ok díky ;-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DASTY1: pro pouzivani dyky na Stealth kill potrebujes iirc Stealth 5 a vzit si stealth kill jako perk. Pak ji není nutny nikam davat, staci, když ji mas v adresari, a stealth kill se provádí jen podrzenim stejného tlačítka, který používáš pro knockout
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    otazka kdyz získám dýku tak si ji muzu dát do slotu vedle meče a v prípadě moznosti omračení, osobu rovnou zavraždim ??? nebo jaka jetoho myslenka ci funkce - me na ps4 od sameho zacatku pouzit nejde jen prodat,zahodit ...... pritom kdyz na ni najedu tak reaguje a rozvítí se zlute ten slot kam asi ma prijit..... :/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DFOJTIK: přes herbalism, nikoli alchymii
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Silu muzes trenovat dvema ruznymi spusoby

Pres alchymii a perku drepovani - trenujes silu u sbirani bylinek
    Bojem - nejlepe treninkem u Bernarda. Neni problem poskocit za hodinu o 10 v meci/palcatu/sekere a o 3-4 body v sile
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    AZIM: kradene veci prodas u mlynáře Vojtěcha podél řeky ( na sever) od mlýna v ratajích ;-) - posle te tam v questu mlynář Pešek hned poté co pro nej odcizis ten prsten od kata .....

musis trenovat combat ,cim více budes trenovat v boji tak tim drive dosahnes te 12 (ale jen tak to stejne nebude si myslim)

jj bugu jsou tam mraky :/ , nastesti me zadnej nijak moc nevytocil a nastesni mi hra jeste nezamrzla ci tak abych ztratil nakej postup, tak snad to tak bude dal a treba jednou vyjde patch co neco poradne resi .. :) .. jinak hra super !!!
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    AZIM: tusim ze se da i prodat kradene zbozi nekde jinde nez kdes ho ukrad, napriklad neco ukrades v Talmbergu a v Sazave by to nemelo byt znacene jako kradene
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    EZEE: jo, veľké to je naozaj dosť
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: To je slusny, takze je tam porad co delat. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    EZEE: jo, však mne sa to páči, mám v tom cez 150 hodín
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: Jasny no, ale obecne se mi tam strasne libi tydle uplne obycejny veci, smrad, spina, prezranost, trvanlivost...vsechno se vsim hraje a to je na tom to nej, ze peoste kurva musim tu varenou mrkev sezrat driv, nez tu placku jinak se mi to na delsi vyprave skazi :)) Love it.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    EZEE: je to samozrejme blbosť (možno s výnimkou unikátnych predmetov alebo naozaj veľmi drahých vecí), ale holt to tak v hre funguje.
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: A jaky to ma vliv? Lidi to poznaji, ze to mel Franta ze Skalice? Vdyt napr. stejne krpaly ma kazdy, nebo ty lepsi jen slechta.
    EZEE
    EZEE --- ---
    RAM_VON_SEE: Ani nevis jakou jsem mel radost, kdyz me po cesticce k ratajsky brane uhodila bila hlava do oci mezi travou...sel jsem bliz a hele, bedla :))

Rad bych se naucil varit, ale nevim jak na to, porad si jen delam varenou zeleninu, ale nejaky komplexni recept..?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BAT: Červená pracka zmizne po pár dňoch, ale iba u predmetov, ktoré majú cenu do cca 400 grošov. Čokoľvek drahšie zostane kradnuté forever.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    AAZAZEL: Jo.
    BAT
    BAT --- ---
    AZIM: Cervena pracka oznacujici kradeny zbozi obvykle po case zmizi, ale pry jsou veci u kterych ne (asi nejake unikatni predmety - nekdo snad upresni).
    Jak dlouho to trva nez zmizi, zalezi nejak na tom jak (ne)obycejna ta vec je.
    Jestli neco takovyho mas a nemas zrovna kde to prodat, soupni si to v mlynu do truhly, nebo to dej konovi, at te to netizi a pripadny prosacovani od strazi u brany te nedostane do problemu, a proste pockej az to "prestane bejt kradeny", nebo az bude mit mlynar zas prachy (nebo az najdes ty ostatni - ale nevim jestli od tebe budou rovnou kupovat, bez toho ze bys pro ne udelal nejakej ten quest).

S kradenym jidlem, pokud je to syrovy maso (upytlacenej zajit a tak), je to jednoduchy - proste to uvar a to uvareny uz jako kradeny nebude.
    Jine jidlo proste sezrat kdyz je hlad, jinak ani nebrat (pokud to neni maso, tak to ma tak malou cenu ze to nestoji za to se s tim patlat).
    Pak treba hostinskej v Inn in the Glade si u tebe objedna upytlaceni neceho konkretniho a to mu pak muzes prodat - tak jestli to nebyl tvuj pripad. Jinak pokud mu zkusis prodat neco co neni soucasti objednavky, tak te zjebe za to ze mu zkousis prodat kradeny zbozi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam