• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak hra vždy spadne v momentě kdy dokecám s otrávenym banditou co je v Merhojedskejch stájích....
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    MAIMONIDES: zkoušel si save před katapultem, nebo si pustil jenom svůj poslední save??
    při posledním patchi se projevily všechny změny v questech až po tom co jsi ho vzal znovu od začátku...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JCD: a občas tam některé postavy mají místo obličeje černý obdélník...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Bug s chybejicim katapultem neopraven. Skoda.
    JCD
    JCD --- ---
    Huh ... s patchem 1.4.1 je bug v honu na zajice s Ptackem. Pokud nemate kone, kdyz Ptacka vyrazi za kancem, hledate ho pesky a najdete ho uvazanyho u stromu. Ale pokud mate kone, je tam adrenalinova cutscena a po ni je souboj se dvema kumany. A zde pribeh konci. Buglym Ptackem. Misto dialogu lezi na zemi jak mrtvola. FML
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    doposud vsehno v pohode ale s tim patchem 1.4.x mi to nahodne padá
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    EZEE: ta je od Sralvoje :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    EZEE: When balls arent touchin its not gay :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    NEVILL: nechápu proč se běžný kopou spolu, když tam Maj frajarku
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SNOO: říkal něco jako jestli mám nějaký problémy nebo se tak stydím, že to teda nečekal že vlezu do lázně úplně oblečenej, ale dobrý, tak se napijem... :-))
    SNOO
    SNOO --- ---
    NEVILL: byl za to aspoň pojeb od Ptáčka? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jan Ptáček teda říkal ať si dám oblečení do truhly, ale nenapadlo mě že když to neudělám tak Jindra vleze do té lázně v brnění... :-)

ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    SEKI1: Klášter je zklamání, vypadalo to na zajímavý quest, ale nakonec nedává logiku a je tím nejdivnějším, na co jsem zatím narazil. Jestliže bych měl něco jako spoilovat, tak na klášter stačí dva dny herního času. Pomlázku ještě seženeš.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MILUCH2: sakra, vysel novej patch a ja jsem zrovna zavrenej v klastere :D takhle tou pomlazkou nikoho nezmlatim :(
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Patch 1.4 is LIVE! - Gameplay - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/patch-1-4-is-live/53879
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JCD: post byl smazanej. asi to melo vyjit 1.4. :)
    JCD
    JCD --- ---
    vesele velikonoce!
    1.4 Patch Info and Video. : kingdomcome
    https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/881mi4/14_patch_info_and_video/
    CIBL
    CIBL --- ---
    kdyz prijdete slusne obleceni, tak jen obleceni nabidne a qest jede dal. I jako trhan lze obleceni odmitnout a qest pokracuje. truhla je bugla, nereaguje uz pred qestem a take jsem se na tom zasekl.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    AZIM: Jop myslím ze jsem to sem taky psal úplně stejná věc se mi stala:)! napadlo mě zkusit mu říct ze na nej seres a nechat si svoje oblečení, já to každopádně vzdal buď to půjde nebo ne. Stejně to budu hrát úplně od znova Ota to bude opraveny:)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    AZIM: na pc to rozbite nemam, ale pred patchem mi po dohrani questu nesli nacist zadne sejvy od te doby kdy jsem ten quest hral...musel jsem loadnout az pred prijeti questu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam