• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: Postupka sa snáď nepočítala nikdy?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Btw po poslendím updatu, když v kostkách hodim postupku, tak mi ji to nepočítá :( jsem jedinej?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kde prodat luky? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AZIM: ráno myslím přijde nějak na devátou...
    AZIM
    AZIM --- ---
    NEVILL: ja myslim ze hlavne dopoledne, ve 4 odpoledne uz jsem ho tam nevidel
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JAKUBMOKRIS: Checkpoint Rataje horní brána, kousek od ní je kolbiště a tam bývá přes den Bernard...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    NEVILL: Hmm, tak nahraju sejv, než jsem doběhl za Uhrichem do putyky, poprosit ho o pomoc a nechám ho tam ještě chvíli sedět, zatímco budu trénovat s Bernardem. Ten by se měl nacházet kde zhruba? Si ho popravdě už moc nepamatuju, hraju to dost přerušovaně bo není čas každej den.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JAKUBMOKRIS: na to jsem přišel ve chvíli kdy jsem byl v Přibyslavicích v tom souboji s Prckem úplně v háji, protože jsem byl bez nějakého kloudného vybavení a ani jsem pořádně neuměl kryty a riposty... :-)
    JCD
    JCD --- ---
    Mam cca 3 body v Maces a 1 bod ve Swords, 14 unarmed a 17 stealth :)
    JCD
    JCD --- ---
    JAKUBMOKRIS: ja hraju pacifistu, proste jsem na ne nabeh a tri nebo ctyri grazly jsem od Ulricha nalakal na sebe. Ulrich tri zabil sam v pohode a pak dorazil ty zbyly.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    NEVILL: No jak tak koukám, tak bych asi měl přestat sprintovat příběhem a zaměřit se na osobní rozvoj :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JAKUBMOKRIS: a pořádnou zbroj to taky chce, samozřejmě... já ji ukradl potulnému rytíři, prostě jsem ho omráčil... :-)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    NEVILL: Asi jo, zajedu za ním :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JAKUBMOKRIS: pobil jsem je a nakonec i toho rytíře... asi bys měl věnovat více času tréningu s Bernardem... :-)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Jak jste pořešili tu peněžokazeckou dílnu? I když si domluvím pomoc toho rytíře, co pořád vysedává v hospodě, tak to prostě nedám, je jich moc. A i když se dostanu do jeskyně, tak nepřesvědčím toho hlavního padělatele, aby šel se mnou a pobijou mě.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Uff...no tak jo, dohráno...teda byla tam spousta momentů kdy bych s tím fakt praštil (a to nemluvím o chybách nebo kolikrát se to seklo), ale bylo to celkem zábavné...hádám že k tomu časem asi bude nějaké DLC, že?
    PUSSY_POWER
    PUSSY_POWER --- ---
    GONZA223: Half-Life by nebyl?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ok, v práci nám od dubna nastoupil nový tester, který vypadá jak Henry za mlada, a sedí přímo proti mně :) Vždy když ráno přijde mám chuť ho pozdravit Henry has come to see us, tak snad se udržím...
    JCD
    JCD --- ---
    Patch 1.4.2 opravil Mrchojedy, yay!
    Takže už je to víceméně bez chyb?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam