• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: to uz je ponekud zcestna uvaha, nicmene zajimalo by me, jak by argument "ve hre nejsou cernosi, protoze nepodporujeme rasove motivovane nasili" obstal:p
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: Ještě tam Vávra mohl dát jenom černý děti, ale ne nesmrtelný, aby měli leftardi a SJWs fakt o čem kvičet :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AZIM: tak je to temer kdekoli jinde, protoze ESRB si nepotrpi na zabijeni deti, ale prekvapujeme proste absence deti ve hre, ktera se kasa tim, jak je lifelike (deti mel iirc i Skyrim:p)
    AZIM
    AZIM --- ---
    GANDHI: Tak je to v AC: Origins
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    GANDHI: já ani nechápu ten filosofickej problém - co je vlastně špatného na násilí na dětech?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SONIC: když tam muzou bejt nesmrtelny npc a slepice, urcite není problém stejne oflagovat deti
    JCD
    JCD --- ---
    Jako neobjektivni fanboi herni serie Fable musim poznamenat, ze nejlepsi implementace deticek jest tam ;)
    SONIC
    SONIC --- ---
    GANDHI: treba by je slo masakrovat a to se tvurcum nezamlouvalo :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak mozna v Cechach ve stredoveku v tomhle obdobi deti nebyly - nejspis za tim budou nesmrtelny slepice - podelanej realismus:p
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: včera jsem nad tím přemýšlel když jsem hrál Assassins Creed Origins a pobíhaly tam přede mnou děti..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Uz někdo odhalil, proc nejsou v KCD deti?
    AZIM
    AZIM --- ---
    DOUPLE: hele ja ti rozumim, ale treba to jezdeni na koni je proste v KCD zkopirovany z witchera akorat je to nabindovany na B misto A na xboxu, rozdil jinak zadnej, obe hry nejak referuji to jak se behem hrani rozhodnes, meditace / spani, rotujici kolecko ... pamatuju si jak nekde Vavra vychvaloval to jak to vymysleli a jak je to super a ted jsem to o vikendu videl ve witcherovi tak jsem se zasmal ... + ta jizda na koni a KCD u me spadlo o 10% nemuzu si pomoct
    JCD
    JCD --- ---
    DOUPLE: maji spolecnyho retardovanyho kone ;)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AZIM: jako neobjektivni fanboy w3 bych poprosil nesrovnavat jaguara s trabantem :) ty hry moc spolecnyho nemaj
    JCD
    JCD --- ---
    CHRMLE: jde to :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: ale ono to stejně nepůjde páč to bude určitě komplet skriptama vyresetovany...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: a sekeru ... Po třetím dní v klášteře mi fakt chyběla :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JCD: S tvojí ikonkou to musí být přesně to cos potřeboval :D.
    JCD
    JCD --- ---
    AZIM: W3 je super, ale dohral jsem a nemam pocit ze bych to chtel hrat znovu. Je to prilis hutna a syta hra.

KCD hraju podruhe a mam pocit ze si ji zahraju jeste vickrat. Stejne jako si obcas jeste rad zahraju Diablo 2 LOD nebo Deus Ex. Linearni pribeh ktery se da pokazde zahrat trosku jinak.
    AZIM
    AZIM --- ---
    teda panove sorry za OT ale koupil jsem si ted v patek Witcher 3 a nehraju nic jinyho, asi jsem s tim KCD mel pockat na GOTY edici ktera uz bude vymazlena bez bugu ... mimochodem ty hry maji hodne spolecnyho az na ten arcade styl boje, kazdopadne witcher me nejak bavi ted vic
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Mě tak napadlo, s tím klášterem...teoreticky by se tam asi před zahájením questu dalo vloupat do sklepa a schovat si tam pár lockpicků? A nějaké peníze? Tím by se to asi dost usnadnilo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam