• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    VLAKODLAK: 1. nechat se otrávit 2. nebo vloupat k páterovi
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak jsem zkusil jen klášter podle nějakého online návodu, ale absolutně nefungovalo :( celou hru procházim +- selskym rozumem, akorát dle toho, kolik lidí si tu na klášter stěžovalo, jsem zkusil nejdřív net :) snad to zvládnu sám :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    NEVILL: divný, z mých srncich ledvinek se celému Kutnohorsku už musel zvedat kufr. Totálně jsem zaplavil trh... teď jedu realism mod a pytlaceni se vyplatí mnohem méně. Po večerech sním o kroužkové zbroji (na lvl 6).
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ZDENDAK: pokaždý z toho nevypadnou... někdy je jedna, někdy dvě a dost často žádná... to bylo srnek než jsem tenhle pitomej quest splnil...
    RENDORF
    RENDORF --- ---
    hmm, toho Svatýho jsem asi špatně prokecal, tak možná příště :)

ZDENDAK: To mi dělalo taky a další den už ne. Asi špatná fáze měsíce ...
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: To jsem jelen, včera večer jsem se s tím nemohl domluvit, padlo to pětkrát po sobě stejným stylem a teď to jede na pohodu.

Jen by mě krucinál zajímalo, jak dostat srnčí ledvinky. Perk "řezník" mám a stejně dostanu jenom maso a kůži. Nepotřebuju na to nějakou spešl kudlu?
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JCD: Nenapadá mě. Odjedu z Talmberku s úkolem ulovit jelena a padne. Napadlo mě zkusit load před cut scénou a lovčího nevzít, jestli to bude pořád padat. Pak ještě snad zkusit vyřešit quest s Janem Zajícem jinak, páč před tím to fungovalo spolehlivě.
    JCD
    JCD --- ---
    Jestli to pada vzdy ve stejny cas tak je to nejaky naskriptovany event, se kterym ta hra ma problem.

Mne to padalo v Mrchojedech pri dokonceni questu s vylecenim lidi.

Dale mi to padalo kdyz jsem omracil a okradl naskriptovane lukostrelce v Talmberku. V momente kdy se probrali k zivotu a spustil se jejich skript kdy meli strilet, tak hra spadla (nejspis ze nemeli luky a chteli z nich strilet)

Zkus zjistit knuli cemu to asi tak pada a vrat se k savu predtim. Nic lepsiho asi Ti asi neporadim.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Kruci vyřešil jsem případ s Janem Zajícem, nechal se zaměstnat jako lovčí, a od té doby hra po takových dvou minutách pravidelně natvrdo padne. Je to nějakej známej issue?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    RENDORF: Mne se to treba podarilo, Nikoho jsem nezabil a nakecal jsem mu ze o pak pustim kdyz se dostaneme ven. Ale nejsem podstivej tak jsem ho nechal zavrit :D Kdyz pro nej sezenes veci ktere chce pro utek tak nikoho zabijet nemusis.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RENDORF: naplanoval jsem s nim utek, vyvedl jsem ho ven, a dotah do vezeni. Pak poslali pro moje veci (blik!) a mel jsem je na sobe jeste ve sklepe na rychte.
    JCD
    JCD --- ---
    RENDORF: Můj kolega Svatyho vyvedl z kláštera ven bez krveprolití.
    RENDORF
    RENDORF --- ---
    Zdar, mám dva dotazy:
    1) Podařilo se někomu vyřešit quest se Svatým aniž by při tom někdo přišel o život ?
    2) Ta truhla na Vraníku, kde bych měl mít svoje věci je ta vlevo od stolu (při pohledu ode dveří) ? Protože ji mám nějak buglou a vypadá to, že tam jsou dvě na sobě - jedna zamklá a ve druhé nic není a po té co tu jednu odemknu tak už nejsem schopen targetnout tu správnou, abych si ty věci vzal ...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHRMLE: koupel je vedlejší quest, prostě v Ratajích na hradě zajdeš za Ptáčkem a on ti řekne že byste se měli sejít dole v lázních...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Btw teď jsem si uvědomil, že jsem vlastně nezažil v rámci mainquestu onu koupel s Capanem a ani tu minišarvátku 10vs10, jak byla ve všech předváděčkách...
    To jsou vedlejšáky, nebo je to v rámci main questu a akorát jsem na to nedosáhl, páč ... já nevim... nevěnuji mnoho živých do Ratajských věznic?
    SONIC
    SONIC --- ---
    AZIM: jo to je mozny ze to byla ta druha no..
    AZIM
    AZIM --- ---
    SONIC: zkus tu vedle, o jednu se střídá Tereza s mlynářem
    JCD
    JCD --- ---
    SONIC: ta by ovsem mela byt v pohode.
    SONIC
    SONIC --- ---
    safra..sem si rikal ze postel v mlejne na ktery sem se probudil dyz me serezal prcek bude v pohode..mno tak si ty tri hodky neulozeny dam znova no :)
    JCD
    JCD --- ---
    Obecně tu postel bud musíš vlastnit, nebo ji aspoň nesmí vlastnit někdo jiný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam