• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: aha, to jsem vůbec netušil...mně ta situace v tomhle questu přišla taková ošemetná, tak jsem to jel raději tak nějak na všechny strany abych nikomu neuškodil a všem vyhověl, takže tohle mě nějak minulo, ale jestli to mohlo dopadnout takhle tak to je fakt otrava...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: nekteri nepratele ti natrvalo snizovali primarni staty. kdyz uz pak prudilo hodne lidi tak to nejak upravili, tusim ze to bylo docasne a pak se to zase vratilo, ale to uz davno byla hra zahozena v koute
    DELKI
    DELKI --- ---
    NEVILL: Nejhorsi jsou Sibenicni bratri. Zkusila jsem snad vsechny kombinace a vysledek vzdy stejny - Fricek: Uz si mluvil s Matousem? Jindra: Ne. - (Ale mluvila, 100x!, vsechno vim!) The end.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRLOON: počkat, jak jako zkurvila postavu, o tom nevím...tak to se mi asi povedlo se tomu nějak vyhnout... :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NEVILL: trochu mi to pripomina bezmoc a beznadej u ceskeho Inquisitora, tam ti hra totalne zkurvila postavu a zlikvidovala ji staty ze byla postava nehratelna a pak sem se dohadoval s Macurou tusim, jestli mu prijde normalni takhle vysirat lidi necim co nejde zvratit (ani o tom hrac nevi ze se to deje, takze si hru ulozi) a prej ze jo, ze to v 80 letech taky takhle fungovalo...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DELKI: Já tam mám takové dva co asi nedodělám - jeden v Neuhoffu, tam snad měl být nějaký koňský závod nebo co, ale já tam ukradl nějakýho koně, vykradl jsem jim dům, někoho zabil (možná) a oni se se mnou už kupodivu nechtějí bavit. A druhý mám s Konradem Keyserem, mám tam hvězdičku že by měl být asi další quest, ale poté co jsem zvoral quest a jeho málem zabili tak je hysterickej a nechce se se mnou bavit... :O/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SIRLOON: Platina = PS4, tam to možná bude trochu jiné (neříkám že výrazně lepší). Delki hraje na Xboxu.
    DELKI
    DELKI --- ---
    SIRLOON: To asi jo. Ja z frustrace vrazdim mnichy.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DELKI: no, tak to musim rict kamaradce at se ani nesnazi. ona vsechno hraje na platinu, to by to s ni asi seklo
    DELKI
    DELKI --- ---
    Ja se zas z okoli vyvojaru doslechla, ze nektere chyby nejsou temer schopni opravit. Tak bych predpokladala, ze delaji primarne na tom. Protoze jestli ne, tak nikdy nebudu mit vsechny trofeje. A to nasere.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Nebo spíš takhle, myslím si že dvojka je určitě ve vyvoji. Otázka je jestli ji dokončí dřív než dojdou prachy :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DEEFHA: ok když si to vezmeš tak že vlastně spíše nabírají lidi ,tak těch 120 vývojářů asi nedělají jenom na dlc :) a doporučuji pustit si na games.cz poslední video kde byl Klíma, kde vlastně i říkal že zbytek týmu dělá na "něčem" jiném než dlc že je jasný že všechny lidi ty dlc nezaměstná :) tak snad to dotáhnou :) oznámí to půl roku před vydáním :-D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JULIAN: Já vím .-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SEKI1: Jasný. Jako aby nedošlo k omylu - hra se mi líbí (i když ji nehraju) a oceňuju veškerou na ní odvedenu práci. Jen si prostě myslím, že na pokračování už nikdy nebude vhodná doba.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DEEFHA: "jen"
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DEEFHA: Ty resi jen krabicky, WH si digital resi sam. A pokracovani IMHO bude otazka kdy a jesti to dokonci :D Fandim jim :) Ted cekam na GOTY abych to projel znova :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JULIAN: Deep Silver? Ti jsou ale "jen" jako distributor, ne?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TERZ: tak vzhledem k tomu ze nebyl problem aby tam vstoupili ti nemci, tak nevidim problem.
    TERZ
    TERZ --- ---
    JULIAN: No jo, ale nedal jim Bakala ty finance výměnou za majoritní podíl? Jak tam teda bude vstupovat někdo další, a kdo rozhoduje o tom co se bude ve WH dít dál? :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DEEFHA: nemyslím si že si vydělají na další díl, ale peníze na něj jim teď IMHO bude ochotno dát víc lidí než jen Bakala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam