• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DELKI
    DELKI --- ---
    SEKI1: Total playtime 1765.06743458951 :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DELKI: ja jsem to dohral zatim jednou ale mam tam 170hodin :D Bohuzel nemam tolik casu tak pockam az to vydaj vsechno a dam si to znova. :) aspon zapomenu trochu ten pribeh a jsem zvedavej jestli budu mit jinej postup hrou :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    SEKI1: Dala jsem to 2x na Xbox One a zacinam bejt nalomena, ze to dam jeste jednou na Xbox One X - jsem zvedava na rozdil, snad se to bude min sekat. Asi uz je to zavislost:)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DELKI: počkám na goty edici pak na patche a dám si to celé znova ale na hardcore mod :D
    DELKI
    DELKI --- ---
    Tak konecne
    Druhé placené DLC pro Kingdom Come: Deliverance vyjde 16. října – Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96045028/druhe-placene-dlc-pro-kingdom-come-deliverance-vyjde-16-rijna/
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOFI: Idealni na stredoveky ipad! Diky!
    TOFI
    TOFI --- ---
    po 50h musim uznat ze ta hra je bozi, nekdy me teda pekne vytoci kdyz treba nama sevnuto a nahodou necekane umru, nekdy musim opakovat 2hy zpet, ale pres to vsechno je to stale lepsi a lepsi
    jinak dnes jsem narazil na tuto peknou online mapu kdo neznate tak davam link:
    Kingdom Come Deliverance Map - Interactive map for Kingdom Come Deliverance
    https://kingdomcomemap.github.io/#4/353.00/3393.00
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    DELKI: Vida, hledal jsem důvod proč se k KCD vrátit a dodělat si pár questů a měl jsem za to, že už mám skoro všechno hotové. Na tenhle quest jsem vůbec nenarazil, ale stojí to za vyzkoušení :)
    BAT
    BAT --- ---
    MIKEE: Dik. To dava smysl.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    BAT: Jestli se ti spustil dalsi quest, tak bys mel byt v pohode. Ta hlaska je asi z toho jak se "uklizel" The Prey, promluvit s Hansem jde jen v tom kumanskem taboristi.
    BAT
    BAT --- ---
    Na konci questu "The Prey" mi hra (aktualni 1.6.2) pise "Talk to Sir Hans, Objective failed".
    Ale ja nemam zadnej quest kterej by mel tenhle objective (mam save tesne pred tim nez Prey skonci, takze jsem na to znova koukal, a fakt nikde tenhle objective neni).
    Mam to ignorovat, nebo se mi ve hre neco potento?

Vice podrobnosti radsi ve spoileru:
    The Prey
    Mel jsem na ten hon uz vlastniho kone, takze scena s divocakem probehla trosku jinak nez kdyz je Henry pesky.
    Hans nebyl zajatej, jen mu zastrelili kone a pri padu se prastil do hlavy.
    Zabil jsem ty dva Cumany, a chvilku lelkoval kolem, pricemz Hans se asi probral a vydal se na cestu pesky do Rataji - coz jsem zjistil az kdyz byl uz peknych par set metru daleko, ale jeste jsem ho dobehl (kdyz ho clovek necha odejit hodne moc, tak uz nejde dobehnout, protoze bug - za lavkou pres potok na ceste na jih si hra usmysli, ze se hrac od Hanse vzdaluje, prestoze opak je pravdou, a rekne ze jste Hanse opustili a on na to nejak umrel).
    Takze jsem s Hansem pokecal (obj "Check on sir Hans" nebo tak nejak) a po dobelhani do Rataji, kde Hanse ulozej do postele, nasleduje scena kdy Bernard hlasi problem v Neuhofu, a jakmile cutscena skonci a hrac je vyplivnut na dvur aby jel s ostatnima do Neuhofu, tak se zobrazi ze jsem failnul "Talk to sir Hans" objective.
    KALAM
    KALAM --- ---
    Na Gog je KCD ještě s dvěma hrami za 21€.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SOMRAK: cesky "Louskacek" :D
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    TOFI: palcát+head knucker perk (nebo tak nějak), jestli chceš svižně likvidovat chlápky v brnění.
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Na RDR2 se chystam taky a bojim se, ze tim u me KCD skonci. Takze si jeste pockam na DLC, dotahnu vsechny urovne na 20, dokompletuju trofeje, udelam si pamatecni screenshot s milionem grosu, rozloucim se s rodinou a pak uz jen full time RDR2.
    TOFI
    TOFI --- ---
    ja to chci aspon zkusit chvili hrat a kdyztak se k tomu casem zase vracet postupne bych prosel i vedlejsi ukoly
    DELKI
    DELKI --- ---
    TOFI: Tak to fakt stihnes jen hlavni linii bez veskere zabavy okolo - to snad ani nema cenu. Prijdes napr. o popravu a to je neskutecna prdel:)
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    TOFI: KCD si musis vychutnat. Pro strelhbite hrani je ho skoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam