• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Sarlatan opravdu dosel do Ledecka ? :D jsem myslel ze je to jen baron prasil a proste zdrhnul :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DELKI: prijde na to - když jsem ho v Ledecku nenasel řekl jsem si "Inu, sarlatan…" a bylo:)
    DELKI
    DELKI --- ---
    ... kvest s Leckem a Sarlatanem se opravil az na podzim s 2. DLC, takze jste to komplet mit nemohli.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: tak ona třeba ta mrtvola, o který mluvi DFOJTIK a je to imho tentýž pripad, kterej zminuju niz, tj. to teleportujici se npc bylo opraveny pomerne zahy - takze te to třeba jen minulo.

Ja taky hral od zacatku a pro zmenu jsem nemel problém s katem:)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak ja mam opacnou zkusenost, v day 0 jsem krome klasickych glitchu a bugu nemel zadnej bug kterej mi neumoznoval pokracovat ve hrani, snad krome jednoho v side questu s katem kde jsem nemohl projit dvermi. Asi jsem mel fakt stesti ale hru jsem si uzil :)
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    HNIZDO: Jsi byl celkem stastnej clovek. Ja si betatesting uzil naplno. Na zacatku mi umřela celkem klicova postava (něco v engine zpusobilo ze byla vyhozena do vzduchu a zabita). Takze dva questy nesly dohrat bo jsem s ni potreboval pokecat. Klece se slaviky zmizely. Rozhovor s lesníkem koncil v nekonecne smycce. Chyba v main questu - Když mel nejakej ten knize dorazit do vojenského tabora a ja tam s nim mel pokecat, tak tam nedorazil. Proste stav hry v day 0 byl nehratelna alfa verze.
    TOFI
    TOFI --- ---
    GANDHI: ja verim ze na PC to vypada lip, ale kdyz nemam herni PC tak jsem rad za tu moznost uzit si hru i na konzoli, a ja jsem s grafikouo na mem ps4pro spokojeny, ale hlavne mi jde o to uzit si hru, na grafiku pri hrani nemyslim
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DOUPLE: na nic podobnyho jsem nenarazil. krome toho, ze jsem behem bitvy nekolikrat strelil Bernarda do prdele, opravdu omylem, a ten jeho pohled - doufam ze si to namlouvam - byl hodne hodne despekt.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Ale jinak jsou hry, co i na konzolich dokazou vypadat srovnatelne s tim, jak vypadaj na hernim PC. KCD k nim rozhodne nepatri
    TOFI
    TOFI --- ---
    GANDHI: to se mas
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: moje drahy PC mi celkem solidne vydelava, co tvoje konzole?:p
    TOFI
    TOFI --- ---
    GANDHI: tak ono vzdy zalezi s jak drahym PC to porovnavas
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance Comparison - Xbox One X vs. Xbox One S vs. Xbox One
    https://www.youtube.com/watch?v=MSWPs4sSmfM
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: bezi mozna v pohode, ale vypada z prdele:p tuhle jsem videl z PS4 screeny a rikal jsem si, co je to za klauni:p
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    TOFI: Tomu se rika slovo proti slovu :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    DELKI: na ps4 bezi KCD uplne v pohode, na Xku to bude podobne
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: si WH mela delat testera, pak by to bylo bez chybky.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Psychopat perfekcionalista.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: wow! to jses bud hodne spatna hracka, nebo si to uzivas hardcorove :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    1900 plati, chlapci:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam