• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SAMIEL: Článek sem nečetl, ale jelikož jinak ta věta (a ani ta metrika) nedává smysl, jako nic jinýho, než boast mi to nepřijde. Jako by to něco dokazovalo... Máš pocit, že to něco dokazuje, nebo že to je prostě zcela bezdůvodně vypuštěná informace, aby tam bylo o větu víc?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    HALCYON: A ten boast je tam v tom kde přesně? Protože to konstatování není ani explanation ani boast.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    SAMIEL: Imho to sedí.

Weird Flex But Ok, also known as Odd Flex But Ok, is a catchphrase is an expression used to refute an explanation or boast that some would describe as more negative than positive.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DEEFHA: Halcyon zjevně taky ne.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HALCYON: Přiznám se, že tenhle mem jsem nikdy úplně nepobral...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DELKI:
    DEEFHA:

Weird flex, but ok...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: To je u tak velkého projektu vlastně normální. Zajímavější by bylo dozvědět se kolik těch chyb bylo opraveno .-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    V poslednim Score je clanek od Viktora Bocana (WH) O chybach a lidech. Z clanku: "Za celou dobu prace na KCD bylo nalezeno 45 000 chyb."
    EZEE
    EZEE --- ---
    DEEFHA: davam si do poznamek :))
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: platí
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: Já jsem tedy od přírody spíš realista a takovýhle bezbřehý optimismus považuju za nezdravý, ale budiž: když se do pěti let dočkáme druhého dílu, tak sežeru vlastní boty :-P
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: A co jineho by delali..? Ja tedy nezaznamenal zadne pochybnosti o dalsim dile. Naopak si pamatuji puvodni vyjadreni od Vavry, ze kdyz maji vytvoreny svet atd., tak se da asi predpokladat..
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAAT: "Asi s dockame az s 2. dilem KCD..." Jo, tak to rozhodně. KCD2 - to je takový Half Life 3. Nevěří na něj už ani samotní vývojáři :-P
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    MAART: Chybi treti akt, proto je to tak blbe useknute. Pro me je zahadou, ze neni dodan formou DLC. Asi s dockame az s 2. dilem KCD.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Uz tu bylo droni velikonocni vejce?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    MAART: Jestli easy tak HC mod se vsema perkama, je to sranda se v tom placat :D
    MAART
    MAART --- ---
    teda tak jsem to dohrál a ten závěr docela zklamání. Čekal jsem, že se to ještě nějak rozejde a bude konečně taky nějaká pořádná bitva, kde budu mít trochu problém a uplatním skill a nic. Celý hrozně easy..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DFOJTIK: zrovna u toho questu s prevlekama mi to iirc v pohode zapocitalo veci, co uz jsem mel v inventari, takze jsem musel jen pro havrani peri
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Pak jeste byla sranda jak se mely pro jeden quest sbirat 3 helmy Kumanu ze 3 taboru. Ja jednu helmu v zapalu boje a zmatku nesebral, zdrhal jsem pred mnoho neprateli. Kdyz jsem se nasledne vratil, mrtvola i s helmou zmizela. Nesplnitelnej quest, reseno loadem.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Nj, to ze jsem nenasel sarlatana v Ledecku ani nezminuji. Jeste jsem mel podivnou chybu kdyz jsem plnil quest na lesnika. Mel jsem najit nejakeho pytlaka v lesich. Byl tam jeden pomstychtivej slechtic. A kdyz jsem se postavil na jeho stranu, na nasledujici schuzce jakmile mne uvidel si myslel ze valcime a sel mi po krku. Vyzkouseno 3x, nakonec mi nezbylo nez jej kuchnout. Proste hrat tuhle hru ode dne vydani byla pitomost, prvni mesic to bylo hratelne jen s tezkym sebezaprenim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam