• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    DELKI: rok jsem dělal testera a zase taková sranda to není. pravda, bylo to pro EA...
    DELKI
    DELKI --- ---
    KVIIIK: Nechat si platit za hrani KCD zni fer, az na tu vtipnou hodinovku:)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    BEREGOND: já čekám na GOTY za 500 :) to už snad bude fungovat. Ale 100% neopraví imho nikdy.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Rok se s rokem sešel a já přemýšlím, že si konečně udělám čas na Kingdom come.. Hraju na PS4 a moje otázka zní.. Jsou tam ještě bugy?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Nová série krátkých videí o šermu od WH
    Fechtbuch: Introducing Peter Koza from Magisterium
    https://www.youtube.com/watch?v=GX-5mKzc0tk&list=TLGGHsH42_9y694wNzAyMjAxOQ&index=1
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Na plovárně: Daniel Vávra — iVysílání — Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/...093836883-na-plovarne/218544160100031-na-plovarne-s-danielem-vavrou/
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AZIM: včera jsem hrál asi 4 hodiny, ale ani jednou jsem neumřel... Tak vlastně dneska teprve poznám, jestli to půjde loadnout :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    BUCKOWSKI: super, o víkendu jsem se k tomu chtěl vrátit, takhle radši začnu od začátku a dám si těch odehraných 30hodin znovu
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    MAAAT: Jako jo, ale backeri to zadax maj .]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAAAT: Porad lepsi placene dodelavky, nez placene jz pri launchi hotove casti, dokonce i rovnou nainstalovane, ale odblokovavane postupne mesic po mesici. Ano, na tebe se SQE divam!
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Taky tam padlo, ze vsechna dlc jsou vlastne dodelavky puvodni hry. A tedy, proc nejsou zdarma??? :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WYDER: v rozhovoru vortexu padlo ze to je tak na 3-5 hodin
    WYDER
    WYDER --- ---
    A hrali jste nekdo uz to DLC? Stoji to za to? Jak to je dlouhe?

Ja jsem to po dohrani uz nezapnul, ty predchozi DLc nestali za rec, tak jestli ted zmenit nazor a jit do toho...

Dik...
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    REDSNAKE: Taková je oje idea, že si to zahraji znovu kompletní, ale až za pár měsíců až let.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    3-5 hodin hraní, nevim no...Až to bude jednou všecko venku, půjde to hrát celý pohromadě abych tam měl všecko a bude to fungovat plynule? Že si těma DLC jakože rozšířím původní hru a nebudu je hrát po dokončení základní hry?
    PATRON
    PATRON --- ---
    No hlavně je zajímavé sledovat, kdy všude člověk ztrácí reputaci.
    Jen mě zaráží, že při smlouvání, kdy "něco přihodím" pro zlepšení reputace, tu hlášku o zvýšení reputace napíše, ale číselná hodnota se nezmění.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak pak napiste dojmy :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Update a DLC je venku.

Největší oprava je pro mě, že hra už neměla vytvářet Corrupted Saves.... uvidíme
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    DASTY1: jo tak to je tak jak jsem myslel, tak ty ktere mam na dosah jeste udelam a pri novem hrani kdy si chci dat hardcore mod a vsechno okolo se budu snazit dat ostatni ikdyz si myslim ze je to nerealny to dat na 100% :D ale pockam na GOTY at tam mam vsechno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam