• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AAZAZEL: to dává smysl ;)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BUCKOWSKI: v té době se ještě v českých zemích děti nerodili. byla to chudá doba, rodiče by je neuživili, tak se kupovali až jako dospělí
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    až po mnoha hodinách hraní mi došlo, jaký zásadní rozkol s realitou - ve hře nejsou žádné děti. Chápu, že autoři asi nechtěli, aby pak video z mordování dětí v téhle hře kolovaly po internetu, ale stejně...
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    REDSNAKE: to bude dusledek krizoveho managementu, kdyz by to meli dotahnout do kvality questu "pred klasterem", asi by to vydavali az letos, pokdu by do ty doby projekt nezkrachoval.. Tak snad priste :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ke konci to na mě působilo podobně. Možná je to taky tím, že se to vyvíjí po částech a ke konci vývoje slepuje do jednoho celku, tak jsou určité questy znatelně vymazlenější než jiné
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ja dal pauzu potom co jsem se dostal z klastera, ted se k tomu vratil, a z tech hlavnich misi jsem dost rozpacity, prijde mi jak kdyby je museli fakt hodne rychle dodelat jan aby to bylo
    JENNES
    JENNES --- ---
    ANTICLOVEK: ja byl i pri releasu tech prvnich cca 20hodin dost nadsenej, bohuzel pak to nadseni zacalo strme upadat, a v jakym je to stavu ted nemuzu hodnotit.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DEEFHA: jo nedělám si iluze že před rokem bych mluvil jinak :) vlsatně mi nevadilo že jsem tehdy na to neměl komp :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ANTICLOVEK: ...a na tom je hezky vidět, co může s hrou udělat rok updatů a oprav .-)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    konečně jsem se k tomu dostal a když pominu sem tam divně vypadající/nenavazující animace a nějaký drobný bugy - ta hraje fakt skvělá! dokonce i tan save systém kterýho jsem se trochu bál mi vyhovuje. zatím jsem v tom dal 16 hodin a budu víceméně furt na začátku, absolutní většinu mapy jsem ani neprojel samozřejmě :) fakt paráda. klobouk dolů
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Ještě k těm botám.. :) https://youtu.be/mjGuQgc0gxE?t=3384
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    Beseda s Danem Vávrou ohledně hry Kingdom Come: Deliverance | CZ 1440p
    https://www.youtube.com/watch?v=Sct9_iFhYR0
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    WYDER: To by prý mělo vyjít ještě letos. Muhehe .-)
    WYDER
    WYDER --- ---
    Ma bejt stale to DLC s Terezou (jestli si to jmeno ty holky dobre pamatuju)? to snad melo bejt nejdelsi, ne? i snad ho zminovali na Kickstarteru...
    TOFI
    TOFI --- ---
    RECENZE: Třetí přídavek pro český Kingdom Come je zatím ten nejlepší - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...eliverance-band-of-bastards-dlc-recenze-hry.A190218_114941_bw-pc-recenze_srp
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DELKI: Maryša? :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    MAAAT: Ano, jako recepcni. Prvni kafe... a jake bylo WH:)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DEEFHA: Tak jako tak, ja jsem vysledek zadnym svym činem nepodminoval, takze muzu jen doufat :)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DELKI: Pata kolona z pozice testerky, nebo recepcni. Dumyslne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam