• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CHRMLE: Když máš v plánu ho zabít, tak je skoro jedno, jestli trefíš, ne? Přinejhorším jich umře víc :)
    Za sebe musím říct, že ty kostky jdou sehnat i jinde než v klášteře...
    BAT
    BAT --- ---
    CHRMLE: quest v klastere me co se tyka moznosti improvizace velmi zklamal.
    Byl jsem prilis nahypovanej z nejakych zminek o tom jakej maji uzasne flexibilni system na questy, kterej umoznuje plneni nejruznejsima zpusobama, a asi jsem tomu trochu moc uveril :) - ono to asi urcite nekde mozny je, ale zrovna v tom klastere je to docela prisne nalinkovany.

Typka jsem omracil a vynesl ven z klastera, ale hra to vubec nebrala v potaz a dal se chovala jakobychom byli oba porad v klastere - jakmile se typ probudil, tak zase sepnul ruce a jal se sourat zpatky do klastera, jakoby se nic nestalo, zadny jiny dialogy, nic.
    Musel jsem se do toho klastere vplizit zase zpatky, a udelat to tak jak to hra chce.

Takze dost pochybuju, ze by tvuj napad s otravenim jidla prosel.
    Ale urcite to zkus, a dej vedet, kdo vi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: Netusim jestli jde otravit, predpokladam ze jo, ale klasterni mise povazuju za nejslabsi soucast hry, rychle pryc!
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Fritz nekde bude a jak rikal uz predrecnik, vydelat si ranec minci sbiranim kytek jde v pohode... Jinak ja to mel uplne stejne, ale nejak mi necvaklo, ze by bylo neco spatne - proste se se mnou nebavi od ty doby co sem mu dal po papule...

Jenom se zeptam z jineho soudku:
    zkousel nekdo otravit chalku v jidelne pri questu s mnichama? Si skoro rikam, ze se tam proplizim, zjistim kde kdo sedi (nebo otravim vsechno jidlo) a nakapam mu to tam.
    Resp. nejdriv musim zjistit, ktery to je... a na to jim budu muset prohledat kapsy? Ma tu kostku vubec u sebe?
    ... jedu na HC a nejak nemam chut se s tou misi parat... :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    myslim ze fotrik nechtel nic...u Kunese sis mel vybrat dluh (za ty nastroje). Jde myslim jen o to, mit penize na uhli. Staci vydelat v kostkach nebo poprodavat byliny
    BAT
    BAT --- ---
    Jinak si nemyslim, ze by tohle byl nejakej bug, nemelo by to nic narusit.
    A jestli Fritz neni s ostatnima kumpanama za boudou co stoji za Kunesovym barakem, tak bude doma - i kdyz teda nevim, jestli tam s nim jde normalne mluvit, protoze kdyz vlezes dovnitr tak je to brany jako poruseni domovni svobody.
    BAT
    BAT --- ---
    DAYSIR: uz jsem zapomnel co ma v ty truhle, myslim ze snad jen hrebiky a kladivo?
    Nebude tatkovi stacit ta sekera se kterou venku za barakem Kunes sekal drivi?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DAYSIR: REDSNAKE: - já bych asi doporučil nahrát předešlý savegame - není to asi až zas takový problém...
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    CLUSMAN: vskutečnosti jsem pogooglil a ne, má ho jenom Fritz
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DAYSIR: covece, nevim mrkni na net, urcite se buide paklic dat najit nekde v okoli, nebo si ho kouit atd...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DAYSIR: Me se to rozbilo az na konci pri nocnim oblehani a utoku. Bud rad ze se ti to stalo na zacatku. Nikdy nedohrano :-D
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    Tak jsem nainstaloval a začal hrát. Hned na začátku jsem po šermu řekl chlapcům, že hovna házet nepůjdu i odběhli. Následně jsem skočil za Kunešem, pohovořil, našel truhlu. Potřebuju paklíč, Fricka jsem nikde, nikde nenašel po vesnici.

Tak jsem se vrátil ke Kunešovi, dialog už nešel zahájit, tak jsem ho začal řezat pěstí. Následně se vzdal, tak jsem dal "jo, můžeš jít" - a Kuneš zmizel, utekl někam pryč a já teď nemůžu ani otevřít bednu, ani to z něj vymlátit, nic. Nemám pocit, že bych na to šel nějak hrozivě nestandardně a přesto jsem se hned ze začátku dostal do slepý uličky.

Je to nějaká počáteční divnost a mám to celý restartnout nebo se tohle děje ve hře furt běžně?
    JCD
    JCD --- ---
    To budou panečku zástupy japonských turistů v posázaví ;)
    TOFI
    TOFI --- ---
    キングダムカム・デリバランス 日本語版 オリジナルトレーラー Vol.2
    https://www.youtube.com/watch?v=p0utZmk5PNo
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem dohrál quest s Terezou - jako dobrá stealth akce. Jen mě teda mrzí že už nebylo za co utratit peníze od zabitých kumánů. To když jsem začínal s Jindrou tak u sebe tolik peněz většinou neměli... :-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Z vlastni zahradky:
    Skalitztep (Než nám zbělaj hlavy Electronic Mix)
    https://soundcloud.com/adam_sporka/skalitztep

:-)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    nejlepsi je mys s prepinanim citlivosti to jdou skoro od zacatku i hard uplne samy ... ale uznavam ze pro xbox je to rada na nic ':)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: Těch pár prvních jsem ti stejně musel otevřít já :-P
    DELKI
    DELKI --- ---
    VINNIECFC: Hlavne trpelivost, ja ze zacatku vzteky brecela a mlatila vecma.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VINNIECFC: myslím, že to bude podobné jako na PS4 - když najdeš ten správný bod, tak dáš druhý klobouček na pozici 10 - 11 hodin a pak otáčíš ve směru hodinových ručiček.
    otevírat dokola velemi snadné truhly a pomáhat si alkoholem (pokud máš perk) nebo lektvarem - dost rychle se to pak naskilluje, ale začátek byl peklo, s tím souhlasím
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    VINNIECFC: jak pise PIPIN, na tomhle se da naskillovat opravdu nekolik levelu...nepamatuju si presne, ale podle me jsem tam udelal do 5.urovne, a hned jsem u mlynare koupil zvyseni do 6.
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    VINNIECFC: Truhla za mlýnem, kde ti to mlynář ukazuje
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    JIRKA207: diky za odpoved :) vies o nejakej oblasti, kde je najlepsie zacat so skillovanim ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam