• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Aha, tak na konzoli to asi neovlivnis, pravda. Smutne, no.
    DELKI
    DELKI --- ---
    REDSNAKE: Je. Xbox One Elite. RDR2 slape jak blazen. Ale to uz bychom si dali kolecko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DELKI: Na cem to hrajes? Ja to hral po vydani na kalkulacce a spokojenost s plynulosti, maximalne se objevovalo doskakovani textur coz bylo obecne kritizovano.

Treba neni chyba jen ve hre...
    DELKI
    DELKI --- ---
    Tak jsem zacala po roce zase hrat. A fakt jsem chtela byt pozitivni a napsat, ze hra konecne vypada tak, jak mela vypadat pri vydani. Jen se to u desne porad seka, nektere casti kvestu se neobjevuji a dneska mi to uz 2x spadlo:(( Btw. nevite, jestli jsou Sibenicni bratri opraveni?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    VLAKODLAK:
    oooo, memories...
    "V armade se oslovujeme jmeny. A ja se jmenuji serzant. A KDO JSTE KURVA VY?!"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA:IMHO tam jasne chybi Lords of Midnight :-]
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Možná první Mafia
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NEVILL: pamatuji warcarfa v ceskym dabingu to byla prdel . Jinak posledni cesky dabing co me neurazwl mel prvni zaklinac
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MILAZAJICEK: tak proc jsi neusporadal narodni sbirku?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jsem si vzpomněl teď na Vietcong :D ten šel :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Bývaly doby kdy se český dabing dělal, ale asi poslední co si s ním pamatuju byl první díl Far Cry (2004) a první Assassin's Creed (2007). A teda žádná velká sláva to nebyla a vlastně mi to docela vadilo. Ve Far Cry každou chvíli protivníci říkali "Seš v prdeli, kámo!" a v AC se po nějakých parkourových kouscích ve městě vždycky ozval takový telecí hlas "Proč to udělal?"
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Škola kvalitního českého dabingu už dávno neexistuje :( tenhle anglickej mi přišel hodně kvalitní.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MILAZAJICEK: Občas tam pár českých slov zazní, nadávky během boje... :-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Pri prilezitosti vydani witcher 3 na switch jsem si vzpomel jak jsem so to uzil se skvelym polskym dabingem a rikam si ze KDC bez ceskeho audia je vlastne zlocin proti vlastnimu narodu. :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DEEFHA: no mě naopak dostala stará mafia, že to bylo na tu dobu fakt obr. Jinak spíš preferuji menší mapu, kterou si spíš zapamatuju než něco velkyho, a nudnyho. Myslim že KDC ma presne tu mapu akorát.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: Na tom je vidět, jak Daggerfall předběhl dobu. Ale stejně jsem ho nikdy nedohrál :-)
    DELKI
    DELKI --- ---
    VIDEO GAME Maps Size Comparison | 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=LwXV0oLEfCM
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    Hale jasně, některý ty animace obličejů jsou peklo, obzvlášť ve chvíli, kdy se odehrává nějakej hrozně dramatickej děj a jsou tam close upy na ksicht, stejně tak občas ta hra dře na implementaci questu, postavy náhodně padají ze schodů atd.

Ale musím přiznat, že jak jsem si před rokem nechal vrátit peníze po hodině tak teď to kromě drobných kravinek fakt baví a některý zápletky jsou fakt skvěle napsaný (třeba Sázavská Madona). Povedlo se, pěkná hra, těším se na další, no.
    A to, že mám Vávru skrytýho na všech sociálních médiích užití si hry dost pomáhá teda:))
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PIPIN: bylo to jak říkáš. A jak jsme byli odvareny z novejch her co na nasem hw ani nesli. Kdyz si ty dvacet a víc let stary pecky pustim dneska tak uz tak dobře nevypadají. ;)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    OMNIHASH: presne tak, ta nevyváženost mě tam vadi. On si člověk zvykne ale na první dojem je to hrozna facka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam