• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    THEODORT: ale Vavra KCD "nevyrobil", pri jeho vseumelstvi do toho maximalne tak kibicoval. Vlastne to neni ani jeho projekt, protoze jeho plany se urcite od vysledku velmi lysily. Fakt je, ze na KCD pracoval mezinarodni tym nekolikaset lidi .. od historiku po historicke nadsence, od maskeru az po programatory.
    Ja jsem si trebas taky rikal, jestli tam neni nejak malo nemcu (lidi, kteri nemluvi cesky), ale musim se tu fskt oprit o praci historiku, urcite postavy namichali tak aby to +/- oddiskutovatelne a ne "svet podle Vavry".
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DEEFHA: no uz predtim jsem s tim mel problemy, ale ted uz je to pro me naprosto nehratelny.. na druhou stranu, nemam jen dohranou posledni bitvu a tam stejnak byl pribeh uplne v hajzlu jak se to snazili narychlo dodelat..
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    THEODORT: No to brzo. Vávra byl vlastenec odjakživa (a teď to nemyslím úplně tak zle, jak si možná budou někteří myslet, že to myslím... eh.).
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    chjo, od ty doby co zacal podkurovat trikolore to odmitam pustit
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Rulík byl i na sejvovici, ne? Já už si to nepamatuju... :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Já vykradl korenarkam truhly takže rulíku dost. Jdeš vařit zhoubu či co ?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Pro mě byl hlavní poznatek, že dorůstá - za pár dní je tam znovu - pokud si dobře pamatuju, tak v Sázavě u vstupu do areálu kláštera bylo několik bylinek v příkopě pod mostem a doprava od mostu ve směru od města.
    Tam jsem to každou chvíli vyčistil.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    rulik roste vetsinou u vody
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    REDSNAKE: namalovaný jsou bylinkové zahrádky v lese, pokud je najdeš, ale myslím že rulík v nich nebyl... ale netvrdím že jsem je našel všechny...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOIDBERG: Nejsou oni i namalovany na mape? Uz si to ale fakt nepamatuju...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    NEVILL: Díky, večer vyrážím na sběr.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ZOIDBERG: Alchymista v Ratajích má vždycky pět rulíků, jinak jich víc bývá v lesíku kousek na sever od hostince Na mýtince...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Ví někdo, kde se dá nasbírat ve větším množství rulík?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DEEFHA: jako uz sem parkrat premejslel, jak se memu domovskemu mestu tehda rikalo, kdyz i ten kutenberg byl v KCD nemeckej... skoro, jako kdyby ti obroditele o nejakem narodu cechu lhali :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CHRMLE: Myslíš Tschaslau? :-P
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DEEFHA: ale kdepak, rozsirme mapu o kuttenberg a caslav a jedem na husitsky boure :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    VLAKODLAK: Sv. Jiri
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MILUCH2: jakej? to snad opravili, nebo je tam ještě jinej?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DEEFHA: Mňo, nechám tě v tom, zjevně jsi Jon Snow.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BURKHAR: To rozhodně, proto je koupili. Budou makat jako černý :-) Ale KCD2 to nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam