• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    A nevíte kde ukrast, pokud to jde tu cabraku rackova koně. Tu skalickou ? Já už obral Racka o 2 kape a Janka o dlouhý skalický varkoč .
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GREGOR_PRIDE: prozradim ti lepsi "kouzlo" - v jedny hodne dobre zamceny truhle v ratajskym hradu jsou veci, co ma u sebe tvuj kun:p
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: truhlu má mimo kovárnu v baráčku na zahradě - takže s vyšším skillem bez vyrušení - no problem
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GREGOR_PRIDE: já jsem obral toho kováře, co měl falešný prachy v Sázavě. Dobrý falza. Nikdo to nepoznal. Normálně jsem s tím platil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DEEFHA: možná proto si je dal hned po sobě.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MILUCH2: Hele, ale zrovna tyhle dvě hry se přece nedají srovnávat .-)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Právě proto. Nainstaloval jsem Sekiro a už nemám chuť to hrát
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ono finále je stejně docela slabý imho.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    GREGOR_PRIDE: ano to je ten základ 1 k co mají u sebe vzdy a zkus přijít za 5 dnů a budou mít stejné hov... Ale už je to fuk . Si rychtář a užíváš si finále. Já teď hraju Sekiro takže na finále teď kašlu
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    MILUCH2:
    REDSNAKE:
    prisel jsem na to az po tom co jsem mel hospodu a kovare postavenyho, takze jsem toho moc...

asi za 3 dny po tom co jsem ho obral i o to co jsem mu prodal a co na me vydelal*
    *cti NENECHAL SEM TY KURVE ANI UHLI

mel asi za 5 hernich dnu zase nejaky 1-2K... takze nevim...
    kazdopadne ted co uz mi vydelavaj pribyslavice, to neresim samozrejme, uz neni proc
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGOR_PRIDE: Já jsem nejčastěji chodil v Ratajích okrádat zbrojíře, to je taková jistota...a případně alchymistu kousek vedle... :-)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    GREGOR_PRIDE: když mu ale seberes všechny ptachy, peníze mu přestanou cirkulovat . Takže já je vzal až potom . Na Prybislavice. To jsem si odložil 70 000. Až dostavis Prybislavice máš každý den cca 1500 z výnosů
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GREGOR_PRIDE: na druhou stranu si tímhle exploitem rozbiješ hru dřív než ta ekonomika spadne sama .)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Minulej mesic jsem to zase zapnul kdyz vas tu ctu, tak zase zapnu...

Prisel jsem na kouzlo :)
    Jednou mel ten mlynar u kteryho muzete prodavat kradeny veci u sebe asi 14K, ale nemel je "na sobe", mel je pri obchodovani...

Veci ktere ma npc prodavac na sobe jsou vzdy nekde v jeho dome v truhle...
    Vetsinou byva tezka nebo hodne tezka na odemceni, ale to uz umim dobre...

Tedy pokud ma nekso hodne penez pri obchodovani, muzete je ukrast, staci jen najit tu nejzabezpecenejsi truhlu v jeho dome...

** btw ten mlynar ma tu truhlu v malem pristresku - kdyz sedite na jeho lavicce pred domem je to ten slamnik vpravo
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    KVIIIK: to je dabelskej napad na mod ;D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KVIIIK: vsak si rozumime "mistr sveta" Vavra, muze nosit jake chce tituly, prosim "creative manager" mne nijak neurazi. Jenom jsem ti chtel oponovat, protoze jsem o fous nize napsal, ze KDC rozhodne neni "svet podle vavry", jestli si fakt rozumime, tak se vlastne jenom snazis dat "kibic" titul z anglofonnich zemi :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SEJDA:
    1) mezi managerem a creative leadem je docela velkej rozdíl
    2) ani bez smysluplnýho managementu by žádná hra ve větším teamu udělat nešla
    3) nepodceňuj zásluhy automatu na kafe, je to jedinej člen kolektivu, kterej denně spolupracuje s 90% firmy :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KVIIIK: tak u jakehokoli managara je namiste ptat se, jestli ma vetsi zasluhy nez automat na kafe..
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MILUCH2: je to creative lead, takže přes něj tekly všechny designový rozhodnutí, nemálo z toho skutečně sám vymyslel a prosadil. Je nefér říkat, že neudělal nic, stejně jako je třeba brát s rezervou jeho tvrzení "vymyslel a udělal jsem to celý sám" ;)
    Kdyby se názorový kojotismus do hry dostal, poslali by skalický uprchlíky z Ratají obratem zpátky na moře! :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MILUCH2: Tak ale to dělá už od Mafie, ne? Myslím teda od dvojky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam