• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    JONY
    JONY --- ---
    DELKI: slabé, čekal bych že tam nacpou aspoň gay husity černochy a z Jany Žižky bude Jana. plus hlavní investor nebude Bakala, ale Soros.
    DELKI
    DELKI --- ---
    Jako apríl dobrý.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Kingdom Come 2 konečně oznámeno, budou tam i husité – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/...husite?fbclid=IwAR287Cw7GQ6Ixok4IEMI8tlLLW4zkoJpimidNlT-llCyRLaAhxkFbXRDNKk
    DELKI
    DELKI --- ---
    CLUSMAN: Technicky u me vyhralo rdr2, zabavnosti kcd. Ale stejne bych byla rada, kdyby opravili lazne v Ledecku, kde mi to pri ukladani vzdycky spadne:(
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Btw. je nějaký mod na opravu armoru pro koně, sedla a valečných podkov? Sedlo z nulou mně ani tak netrápí. Ale zničný armor a vál.podkovy už vliv mají.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DEEFHA: Ja to v poslednim mesici rozjel znovu a musim rict, ze sem byl naopak prjemne prekvapenej odladenosti, nic gamebreaking jsem nezaznamenal. Samozrejme v ramci limitaci toho pro me super rpg gameplaye, naproti treba ne uplne dotazenym animacim. Rozjel jsem to ve stejnou dobu jako rdr2 a kdyz opadlo ohromeni grafikou a animacema, tak pro me vyhralo kcd jako hra zabavnejsi.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GANDHI: Já bych to nesežral. To by nejdřív museli dodělat jedničku (rozuměj opravit všechny bugy ovlivňující doratelnost ). Zlatý voči :-P
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DEEFHA: tak ono vymyslet pipeliny, optimalni vyuziti technologii, nadelat knihovny recyklovatelnejch assetu sezere nejakej cas, kterej u pokracovani usetrej. Imho kdyby udelali ciste jen rozsahlejsi expanzi KCD a nazvali to dvojkou, tak jim to lidi s prehledem sezerou:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MILUCH2: Mno, vsadil jsem se před rokem že to bude do pěti let, tak to si budou muset hodně máknout. Minule jim to trvalo kolik, sedm nebo osm let?
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    DEEFHA: vzhledem k tomu ze Warhorse ted mohutne nabiraji, to mozna vyhraju :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MILUCH2: Já se nehádal, já to konstatoval a pak jsem se vsadil :-)
    JCD
    JCD --- ---
    MILUCH2: sakra, já se těšil, že Jagellové :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    JCD: bugtracker code
    JCD
    JCD --- ---
    1506? je to pravda nebo nejakej for? :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    MILUCH2: DEEFHA;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    kdo ze se to se mnou tady minule hadal ze dvojka nebude ? ;))
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOIDBERG: Nespoiluj pokračování :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    TRAGED: Kdepak, ten natáhl brka až v roce 1419. A pak teprve začal rachot.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HNHN: Není to spíš po úmrtí jeho bráchy Václava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam