• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    REDSNAKE: tak ja si pamatuji i side questy W3, kde se na tebe sypali nekkerove nebo ghulove napriklad. Na nizsisch urovnich to bylo o loadovani jenom proto, aby se Geralt dostal pryc "ziv a zdrav". Tohle treba KD:C chybelo, vylozene "no go zony" pro newbies. ;)
    Ja jsem si zahral skoro kazde pekne RPG i na "death march" uroven, nebo pro pametniky "requiem". Mam to rad na styl hledani novych moznosti. Nejvice mne mrzi, kdyz skonci hra a ja mam v zasobe tisic povzbuzovacu zivotni sily aspol. I kdyz z Requiemu pro Skyrim mi bylo mistami fakt uzko ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: resp asi to na stealth hrát půjde, ale pochybuju že to bude zábava.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SEJDA: že by to tak šlo hrát moc nevěřím, nebo neumím si to představit. Možná nějakou hlavní linku? Ale side questy kde se na tebe sesypou enemáci a je to tupá vyvražďovačka, nevím nevím.

Ta hra není špatná, je složená z excelentních kousků, ale jako celek jsou ty kousky poslepované narychlo nastavovanou kaší aby z toho vypadl nějakej prodatelnej celek. Myslím, že je hodně tlačil čas a management.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    BURKHAR: vzdyt proto jsem to dal do uvozovek.

Ja se na Cyberpunk zatim stale jeste tesim, i kdyz mne od jeho zahrani si deli uz jenom dny. Vlatne by mi ani nevadilo, kdyby to bylo tak tupe jako Mass Effect, idealne alespon o nabusenejsi KC:D. Ale slysel jsem, ze se da hrat Cyberpunk i bez vystrelu, nebo asi i celkem pacifisticky. To mi moc nepripada jako popis strilecky. Spise by to pak byla "agresivni adventura".
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BURKHAR: Však jasně, proto jsem se taky klidně vsadil. Ono sežrat Marteny není jen tak, i když jsou jen třídírkový :-D Ale ano, pořád ještě je mám schovaný a připravený.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DEEFHA: To nestihnou. :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SEJDA: Mass Effect chtěl být RPG, ale nikdy nebyl. S RPG to má společné možná to, že tam hraješ za jednu postavu a občas ovládáš druhé. Nazvat to RPG Střílečka je oxymoron.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    REDSNAKE: snad nechces rict, ze tam nemuzes bojovat mecem? ;) Anebo ke to snsd jeste horsi "rpg-strilecka" nez Mass Efect?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: Proč ne? Stejné studio, chápu že jedno je RPG a druhé rádoby RPG střílečka s nefunkčníma RPG prvkama, ale proč to nesrovnávat?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MILUCH2: můj, asi nepopulární názor je, že to nedosahuje ani zdaleka kvalit W3 a tedy pro mě osobně je to zklamání. Myslím že se tam příliš projevil vliv rozrůstajícího managementu.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    co rikate na cyberpunk ? me to ted zaclo bavit...
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    hlavne at uz se dockame,,, a at tam nejsou postavy jak z jeskyne :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    a to jsem delal externe;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    BURKHAR: ja delal kdysi na mafii 1 a od te doby Vavru nechci ani videt :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MILUCH2: A taky jsi to odmítnul? :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    BURKHAR: me taky psali:)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MILUCH2: Tož kdyby na něčem nedělali, tak mi asi nepíšou mail, že maj zájem o moje služby. Ale zdvořile jsem odmítnul, pod Vávrou dělat nikdy nebudu.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    tak co mladeži chcete potvrdit dvojku ? nebo budeme hrat na tajemno ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Český dabing teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=jsmw9bOcUcc&ab_channel=MEGARANA

Kingdom Come: Deliverance - Český dabing (vánoční) teaser #2
    https://www.youtube.com/watch?v=g6t5Sx2yFLw&ab_channel=MEGARANA

Kingdom Come: Deliverance - Český dabing teaser #3
    https://www.youtube.com/watch?v=5iWal-HRNdQ&t=5s&ab_channel=MEGARANA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam