Heh. Na PC to teoreticky samozřejmě šlape líp, ale já jsem teď narazil na fakt zarážející bug.
Nemám pořádný gaming PC, především procesor je fakt sračka, takže mi jede KC jentaktak, na nízký až střední detaily okolo 40-50 fps mimo města a v Ratajích a Sázavě při loadování zóny padá dočasně někdy i pod 15 fps. Měl jsem plnou verzi zdarma z Epic Games Storu a protože jsem chtěl DLC, koupil jsem si Royal edici na Steamu, kde byla levnější a stejně mám většinu her tam.
Jenže Royal edice na Steamu se ve městech při loadování zón najednou trhá tak, že mi hra opakovaně mrzne na 0,5 - 4 vteřiny a je kvůli tomu komplet nehratelná. Existuje na to "fix" kterej zakáže procesu KC vytěžovat procesor na 100% ale omezí vytížení na 98% na jádro, potom hra běží cca stejně jako ta verze z Epic storu a je hratelná, jenže postupně přestane přehrávat zvuky, jako by je nestíhala streamovat z disku, a nakonec padne. 10/10 bug.
A teď ta zábavná věc: odstranil jsem na Steamu všechna DLC, verifikoval soubory, vypnul Steam overlay a zkontroloval verze. Obě dvě ty hry by teď měly být identické a běžet identicky. Ale neběží. Ticket na supportu je po dvou týdnech bez odpovědi, tak asi prostě zkusím sehnat Royal edici na warezu a zjistit jestli to dělá taky nebo ne, páč platit za ni znova s nejistým výsledkem je nesmysl.